Hogesnelheidstreinproject in Edirne werd geëvalueerd tijdens de vergadering

Hogesnelheidstreinproject in Edirne werd geëvalueerd tijdens de vergadering
Hogesnelheidstreinproject in Edirne werd geëvalueerd tijdens de vergadering

Er werd een evaluatievergadering gehouden over de werken aan het hogesnelheidstreinproject in aanbouw in Edirne en een evaluatievergadering over de lopende werken aan het hogesnelheidstreinproject in Edirne.

Volgens de verklaring van het Gouverneursbureau van Edirne werden tijdens de vergadering onder voorzitterschap van de gouverneur H. Kürşat Kırbıyık, de interne inklaringsruimte van Havsa en de hogesnelheidstreinverbindingen, technische details over het project en alternatieve studies besproken.

Edirne Gouverneur H. Kürşat Kırbıyık, Ministerie van Handel Ondersteunende Diensten, Liquidatiezaken en Revolving Fund General Manager Oğuzhan Şatıroğlu, GNAT Equal Opportunity Commission (KEFEK) voorzitter en Edirne plaatsvervangend Fatma Aksal, Havsa District Gouverneur İsmail Hakkı Batı, TCDD 1. Regional Manager Helpen. Ali Başpınar, regionaal directoraat voor douane en buitenlandse handel van Trakya. Nihat Kınık, Provinciaal directeur Milieu, Stedenbouw en Klimaatverandering Engin Öztürk, burgemeester van Havsa Aydın Balkan en bedrijfsfunctionarissen waren aanwezig.

Na de bijeenkomst, Gouverneur H. Kürşat Kırbıyık, Ondersteuningsdienst Ministerie van Handel. liquidatie Bedrijf En terugkomen. ser. Algemene kunst. Oğuzhan Şatıroğlu en de voorzitter van de GNAT Equal Opportunity Commission (KEFEK) en Edirne plaatsvervangend Fatma Aksal hebben onderzoek gedaan in de vrachtwagenparkeergebieden Kapıkule en Hamzabeyli.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen