Karsan is het eens met de Italiaanse TPER Bologna Company

Karsan is het eens met de Italiaanse TPER Bologna Company
Karsan is het eens met de Italiaanse TPER Bologna Company

Karsan heeft een contract getekend met TPER Bologna, een bedrijf dat actief is in de transformatie van elektrisch openbaar vervoer in Italië, voor de aankoop van in totaal 31 elektrische e-ATA-bussen van 18 meter lang.

Karsan won de aanbesteding voor 24 definitieve en 7 optionele elektrische bussen van 18 meter voor de openbaarvervoersystemen van Bologna, Italië, met zijn e-ATA-model.

Naast de aankoop van bussen met de aanbesteding, is het de bedoeling dat Karsan 18 jaar lang onderhoudsdiensten voor de voertuigen zal verlenen. De levering van de voertuigen staat gepland voor het laatste kwartaal van 2023.

Karsan CEO Okan Baş benadrukte dat Karsan een dynamische periode in zijn Italiaanse structurering is ingegaan en zei: "We zijn er trots op nieuwe prestaties toe te voegen aan de successen die we in Italië hebben behaald. Na onze e-JEST en e-ATAK verkopen, breiden we nu uit op de Italiaanse markt met e-ATA. Daarnaast hebben we met deze gewonnen aanbesteding de eerste pantograaf elektrische bus in de 18 meter klasse in Italië verkocht. Als Karsan mikken we in de toekomst op een serieuze groei in Italië.” zijn uitspraken gebruikt.

"Deze transformatie die we hebben ondertekend, wordt voortgezet met andere Europese landen"

Baş benadrukte dat de positie van Karsan in Italië verder zal worden versterkt met zijn marktspecifieke structuren, en zei: “We hebben serieuze doelen voor de Italiaanse markt op het gebied van elektrische voertuigen. Volgend jaar zullen we heel Italië bedienen met onze elektrische voertuigen. Na onze nieuwe overeenkomst zullen we ons elektrische wagenpark in Italië, dat 75 was met de andere aanbestedingen die we eerder ondertekenden, uitbreiden tot 106 eind volgend jaar. Deze transformatie die we op de Italiaanse markt hebben ondertekend, zal worden voortgezet in andere Europese landen.” gezegd.

Karsan, dat een contract ter waarde van 18.2 miljoen euro ondertekende in het kader van het aankoopcontract voor elektrische bussen na de laatste aanbesteding die het won, zal naar verwachting onderhoudsdiensten leveren voor voertuigen en elektrische bussen in het kader van de aanbesteding.

Het bedrijf TPER Bologna, waarmee Karsan een contract heeft getekend, staat bekend als het grootste personenvervoerbedrijf in de regio Emilia-Romagna in Italië. TPER Bologna, het openbare bedrijf dat het openbaar vervoer van de stad Bologna maakt, is ook actief in de transformatie van de openbaarvervoersystemen van de stad.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen