Honderd procent elektrische bussen genomen voor proefrit in Eskişehir

Honderd procent elektrische bussen in Eskisehir Maak een proefrit
Honderd procent elektrische bussen genomen voor proefrit in Eskişehir

Er wordt verder gewerkt aan de milieuvriendelijke, XNUMX% elektrische bussen, die naar verwachting zullen worden toegevoegd aan het vervoersnetwerk van de stad door het Directoraat Openbaar Vervoer van het Eskişehir Metropolitan Municipality Department of Transportation. In dit kader worden op bepaalde momenten elektrische bussen van verschillende bedrijven getest in het stedelijk openbaar vervoer.

De elektrische bus, die in veel categorieën is getest, van tractie op hellingen tot elektriciteitsverbruik, kilometerbereik, geluidswaarden, oplaadtijden en tevredenheid van de burger, voert ook passagiersvervoer op de lijnen uit. Door de prestaties van het voertuig te monitoren, meten de teams van de Metropolitan Municipality ook de tevredenheid over de suggesties en verzoeken van de burgers.

De teams van de Metropolitan Municipality meldden dat prestatiemetingen zijn gedaan met de proefritten en merkten op dat de testvoertuigen van verschillende bedrijven die XNUMX% elektrische bussen produceren, gedurende bepaalde perioden zullen worden gebruikt en dat de resultaten zullen worden geëvalueerd.

Testritten gaan de komende dagen door met elektrische bussen van andere bedrijven.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen