Competities in de World Nomad Games zijn adembenemend

Competities zijn adembenemend bij World Gocebe Games
Competities in de World Nomad Games zijn adembenemend

Terwijl de wedstrijden werden voortgezet op de 4e dag van de 3e World Nomad Games, die begon met een prachtig openingsprogramma in Iznik, hadden de kinderen die het evenemententerrein bezochten veel plezier. Kinderen hebben de mogelijkheid om veel gebieden te ervaren, van paardrijden tot pijlen schieten, van het spel van geliefden tot lokale activiteiten. Tijdens de 4e World Nomad Games die worden gehouden in de wijk Iznik in Bursa, gaan traditionele sportcompetities door, terwijl er ook activiteiten voor kinderen worden gehouden. Kinderen vermaken zich met traditionele spelletjes in de activiteitenruimte.

INTENSIEVE AANDACHT VAN DE KINDEREN

Op de World Nomad Games beleven kinderen veel plezier op veel gebieden, van pijlen schieten tot paardrijden, van het spel van geliefden tot Anatolische verhalen. Terwijl Anatolische verhalen aan kinderen worden verteld in de Children's Obasi, hebben ze ook de mogelijkheid om paard te rijden. Ze leren pijlen schieten in het veld, dat speciaal voor kinderen is voorbereid.

WEDSTRIJDEN ZIJN ADEMBENEMEND

De traditionele sportwedstrijden die doorgaan op de 3e dag zijn adembenemend. De gasten kijken met grote belangstelling naar de wedstrijden, die het toneel zijn van grote strijd. Op de derde dag van de World Nomad Games worden paardenboogschieten, koopworstelen, competitief aba-worstelen, root-kökbörü, baggy worstelen en kuraş-wedstrijden gehouden.

BALABAN WORDT EEN PRIME PEHLIVAN

Oyunların ikinci gününde yapılan son müsabakalarda yağlı güreşlerde başpehlivanlığı 2013 ve 2017’de Kırkpınar Şampiyonluğuna ulaşan İsmail Balaban aldı. Başpehlivanlığı kazanan İsmail Balaban, gururlu olduğunu ifade etti.

De wedstrijden gaan vandaag en morgen fel door. Met de voltooiing van de competities eindigen de 4e World Nomad Games met de sluitingsceremonie.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen