Bursa-boeren kunnen de M-serie van Erkunt Tractor niet opgeven

Bursa-boeren kunnen de M-serie van Erkunt Traktor niet opgeven
Bursa-boeren kunnen de M-serie van Erkunt Tractor niet opgeven

Erkunt Tractor onderscheidt zich door zijn functionele en moderne modellen en zal de boeren ontmoeten op de Bursa Agriculture and Livestock Fair die tussen 4 en 8 oktober wordt gehouden. Erkunt Traktör's CEO Tolga Saylan, die verklaarde dat ze al jaren de pols van boeren houden en producten blijven ontwikkelen die in overeenstemming zijn met hun behoeften, zei dat tractoren uit de M-serie de aandacht trekken.

Saylan zei: "De tractoren, die ze jaren geleden begonnen te ontwerpen op verzoek van fruittelers, zijn vandaag de dag uitgegroeid tot een enorme familie onder de naam M-serie. Erkunt heeft zijn eigen kleine maar ingenieuze tuintractoren ontworpen speciaal voor kleine bomen zoals hazelnoot, olijf, kers, kers, citrus, peer en perzik. Dankzij de M-serie werden grote tractoren die fruit beschadigen door erop te slaan, geschiedenis in de tuinbouw. We zullen boeren met een groot team ontvangen op Bursa Agriculture and Livestock Fair, een van de belangrijkste landbouwbeurzen van Turkije.

BURSA BOEREN MAKEN DEEL VAN ONS R&D-TEAM

Tolga Saylan vertelde dat ze 14 jaar geleden speciaal trekkers uit de M-serie hebben ontworpen voor gebruik in tuinen, en zei: "Terwijl ze veldwerk deden in Bursa en de omliggende provincies, kostte het veel tijd. sohbetOnze boerenvrienden, met wie we samenwerkten, klaagden over de schade aan de vruchten van de grote tractoren die ze in de tuin gebruikten. Om oplossingen voor deze klachten te vinden, hebben we onze trekkers uit de M-serie precies 14 jaar geleden ontworpen en een grote doorbraak bereikt met onze kleine trekkers. Toen we de eisen evalueerden die in de loop der jaren bleven komen en onze boerenbijeenkomsten in ons veldwerk, zagen we de behoefte aan een ergonomische en economische bouwmachine die ze zowel in de tuinbouw als op het veld kunnen gebruiken, en we ontwierpen de Kismet 58E en presenteerde het aan onze boeren. Dit product, dat we in 2013 lanceerden, is inmiddels uitgegroeid tot een grote serie en blijft een van onze bestverkochte producten.”

WE PRODUCEREN SPECIALE TRACTOREN VOOR DE BEURS

CEO Tolga Saylan merkte op dat ze de boeren van Bursa zullen samenbrengen met 2 nieuwe producten die ze speciaal voor de beurs hebben geproduceerd, zei CEO Tolga Saylan: "Vanaf begin 2019 produceerden we de Fruitmaker-serie met een kast. De groei van de tuinen betekent de toename van het vermogen dat van de tractor wordt verwacht. In deze richting hebben we Kıymet 95 Fruit Shop Lux ontwikkeld, het grootste en nieuwste lid van de Fruit-familie, door de verzoeken van de boeren te evalueren. Speciaal voor de beurs hebben we 2 verrassingsproducten. Een van de 2 Fruits-modellen in het zwart is de Kıymet 95 Fruitmaker Lux. We hebben ook Powershift toegevoegd, dat we zijn begonnen te implementeren in ons veldsegment Luxury-modellen, aan dit product, zoals onze boeren het noemen, de koppelingsloze splitterversnellingsoptie. Het andere speciale product is ons Nimet 70 Fruit CRD-model. Dit model, dat milieuvriendelijk is en is geproduceerd met onze nieuwe generatie Stage 3B-emissieniveau, het in eigen land geproduceerde motormerk e Capra, zal ook op onze stand worden tentoongesteld. Naast onze best verkopende producten in de wijngaard-, tuin- en veldsegmenten op de Bursa Fair, zal ons merk Hisarlar, waar we sinds 1984 grondbewerkingsmachines produceren met ons eigen ontwerp en productiemogelijkheden in de landbouwmachinesector, ook present zijn. Ik nodig al onze boerenvrienden uit op onze stands van Hisarlar en Erkunt, die experts zijn in landbouwmachines, het complementaire product van de tractor, en een breed productassortiment hebben.”

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen