4 oktober Werelddierendag wordt gevierd in Pako

Oktober Werelddierendag wordt gevierd in Pakoda
4 oktober Werelddierendag wordt gevierd in Pako

Izmir Metropolitan Municipality viert de Werelddierendag op 4 oktober op de Pako Stray Animal Social Life Campus in Gökdere. Gedurende de dag zullen er tal van activiteiten worden georganiseerd om liefde voor dieren en bewustwording van dierenbescherming op jonge leeftijd te creëren.

Izmir Metropolitan Municipality bereidt zich voor om de Werelddierendag op 4 oktober te vieren op de Pako Stray Animals Social Life Campus, die diensten levert volgens Europese normen op het gebied van de verzorging, behandeling en adoptie van zwerfdieren. Tussen 10.00-15.30 uur worden activiteiten georganiseerd om op jonge leeftijd liefde voor dieren en bewustwording van dierenbescherming te creëren. De activiteiten omvatten een natuurwandeling met dieren, een sprookjesworkshop, een workshop maskers maken en een dierenrechtenpresentatie.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen