'4. Het 'International Balkan Music Festival' wordt gehouden in Edirne op 7-10 oktober

Het International Balkan Music Festival wordt in oktober gehouden in Edirne
'4. Het 'International Balkan Music Festival' wordt gehouden in Edirne op 7-10 oktober

De vierde van het "International Balkan Music Festival", waarvan de eerste in 2019 werd georganiseerd door de Trakya Culture, Art and Education Foundation (TRAKSEV), vindt plaats van 7-10 oktober in Edirne.

Muammer Ketencioğlu and his Orchestra, Suzan Kardeş, Trakya University Symphony Orchestra, Trakya Ensemble en Theodosii Spassov zullen het podium betreden op het festival dat wordt georganiseerd met de steun van het Presidium van Communicatie, het Ministerie van Cultuur en Toerisme, het Algemeen Directoraat van Stichtingen, de gemeente Edirne en Trakya-universiteit.

Concerten zullen plaatsvinden in de Edirne Great Synagogue en het Balkan Congress Center.

Het International Balkan Music Festival wordt in oktober gehouden in Edirne
Het International Balkan Music Festival wordt in oktober gehouden in Edirne

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen