Nieuw TOKİ-nieuws! Er komt een kortingscampagne voor degenen die hun eigendomsbewijs willen kopen

Er komt een kortingscampagne voor degenen die de nieuwe TOKI-aankondigingsakte willen kopen
Nieuw TOKİ-nieuws! Er komt een kortingscampagne voor degenen die hun eigendomsbewijs willen kopen

Minister van Milieu, Verstedelijking en Klimaatverandering Murat Kurum legde een verklaring af op zijn sociale media-account: “Met de ervaring van TOKİ, dat tot nu toe 1 miljoen 170 duizend huizen heeft gebouwd; We werken dag en nacht voor ons land om te leven in betaalbare veilige huisvesting. Met dit doel is ons project 'Mijn Eerste Thuis Mijn Eerste Werkplek' opgezet; Een NATION-campagne met lokale en nationale middelen!” gezegd. Minister Kurum gaf ook goed nieuws aan degenen die eerder een huis van TOKİ kochten en wiens schuld voortduurt: “Onze KORTINGSCAMPAGNE is klaar voor kopers van huizen en bedrijven die hun schuld vervroegd willen afbetalen en onmiddellijk hun eigendomsbewijzen willen ontvangen. President Recep Tayyip Erdoğan zal morgen de details van de campagne bekendmaken. We zullen blijven doen wat nodig is voor het welzijn van onze natie, zoals we tot nu toe hebben gedaan." zijn uitspraken gebruikt.

Murat Kurum, minister van Milieu, Verstedelijking en Klimaatverandering, heeft op zijn Twitter-account een verklaring afgelegd over het grootste sociale woningbouwproject in de geschiedenis van de Republiek.

Minister Kurum legde een verklaring af op zijn sociale media-account: “Met de ervaring van onze TOKİ, die tot op heden 1 miljoen 170 duizend huizen heeft gebouwd; We werken dag en nacht voor ons land om te leven in betaalbare veilige huisvesting. Met dit doel is ons project 'Mijn Eerste Thuis Mijn Eerste Werkplek' opgezet; Een NATION-campagne met lokale en nationale middelen! We hebben geprobeerd de meest geschikte voorwaarden voor onze burgers te creëren met een korting van 40 procent op de kosten in onze campagne. Ook tijdens het betalen blijven we gemak bieden.” gezegd.

“President Erdogan zal morgen de details van de campagne bekendmaken”

Goed nieuws gevend aan degenen die eerder een huis van TOKİ hebben gekocht en wiens schuld voortduurt, zei de minister Kurum: "Onze KORTINGSCAMPAGNE is klaar voor de kopers van woningen en werkplaatsen die hun schuld vervroegd willen afbetalen en hun eigendomsbewijzen onmiddellijk willen ontvangen . President Recep Tayyip Erdoğan zal morgen de details van de campagne bekendmaken. We zullen blijven doen wat nodig is voor het welzijn van onze natie, zoals we tot nu toe hebben gedaan." zijn uitspraken gebruikt.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen