Ministerie van Verkeer en Infrastructuur gaat 43 werknemers aanwerven

Ministerie van Verkeer en Infrastructuur
Ministerie van Verkeer en Infrastructuur gaat 43 werknemers aanwerven

4857 (drieënveertig) vaste werknemers zullen worden aangeworven in het kader van de bepalingen van de Arbeidswet nr. 43 tewerkgesteld in de provinciale organisatie-eenheden van het Ministerie van Verkeer en Infrastructuur, en de Regeling over de te volgen procedures en principes Toegepast op de openbare instellingen en organisaties die zijn uitgegeven op basis van deze wet.

Voor details van advertentie KLIK HIER

VORM VAN TOEPASSING, PLAATS EN DATUM

Sollicitaties zullen worden ingediend tussen 16.09.2022 en 20.09.2022 via de website van het Turkse Arbeidsbureau (İŞKUR).

ALGEMENE VOORWAARDEN

1) Nr. 2527 van een Turks buitenlands nobel beroep dat ze vrij en kunst in Turkije, openbare, particuliere organisaties of de bepalingen van de wet inzake geregistreerde arbeidsverantwoordelijkheid in het bedrijfsleven als Turks staatsburger kunnen uitoefenen,

2) Om de leeftijd van 18 jaar te hebben voltooid,

3) Misdrijven tegen de veiligheid van de staat, misdrijven tegen de grondwettelijke orde en het functioneren ervan, misdrijven tegen de nationale defensie, misdrijven tegen staatsgeheimen en spionage, verduistering, afpersing, omkoping, diefstal, fraude, vervalsing, misbruik van vertrouwen, frauduleus bankroet, zelfs met gratie. om niet veroordeeld te worden voor de misdaden van het vervalsen van de aanbesteding, het vervalsen van de uitvoering van de handeling, het witwassen van de activa die voortvloeien uit het misdrijf of smokkel,

4) Geen enkele relatie hebben met militaire dienst voor mannelijke kandidaten (na gedaan, geschorst of vrijgesteld),

5) Niet te worden ontslagen of ontslagen uit het beroep door openbare instellingen en organisaties,

6) Niet te worden beroofd van het gebruik van openbare rechten,

7) Geen pensioen, ouderdoms- of invaliditeitspensioen ontvangen van een socialezekerheidsinstelling,

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen