Medlog-ondersteuning voor bloktreinvervoer tussen Turkije en Duitsland

Medlog-ondersteuning voor bloktreintransporten tussen Turkije en Duitsland
Medlog-ondersteuning voor bloktreinvervoer tussen Turkije en Duitsland

Het Tekirdağ-treinstation van Medlog was de laatste halte van de wekelijkse wederzijdse bloktreindiensten tussen Duitsland en Turkije, geïnitieerd door het Turks-Duitse logistieke netwerk Çobantur Boltas in januari.

Medlog begon het Tekirdağ-treinstation te gebruiken bij de operaties van de trein van Çobantur Boltas die vertrekt vanuit München op het Turkse traject, dat is georganiseerd met de wagons van Deutsche Bahn, een van de belangrijkste spoorwegmaatschappijen van Duitsland. Via deze lijn worden nu import- en exportzendingen uitgevoerd. Van hieruit worden ladingen naar Turkije gedistribueerd wanneer 34 materieel (containers en wissellaadbakken) in één richting worden vervoerd.

Dankzij de snelle operaties op het treinstation van Medlog was het lossen van de ladingen uit Duitsland en het klaarmaken van de exportladingen in dezelfde wagons in een korte periode van 3 uur voltooid.

De trein, die van Tekirdağ zou terugkeren, werd naar München, Duitsland gestuurd.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen