Tokat Airport wordt een permanente luchtgrenspoort

Tokat Airport wordt permanente luchtgrenspoort
Tokat Airport wordt een permanente luchtgrenspoort

Tokat Airport, een van de symbolen van de visie van de stad, is een permanente luchtgrenspoort geworden die openstaat voor internationale in- en uitgangen.

Er is een nieuwe toegevoegd aan de luchtgrenspoorten in Turkije voor ononderbroken internationale handel, reizen en transport. Tokat Airport is door het presidentiële besluit aangewezen als een "permanente luchtgrenspoort die openstaat voor internationale in- en uitgangen". Zo is het aantal burgerluchthavens, die permanente luchtgrenspoorten zijn, gestegen tot 40. Daarnaast zijn er 13 luchthavens met de status van tijdelijke luchtgrenspoorten.

Het besluit gepubliceerd in de officiële krant van 15 september 2022 en genummerd 31954 met de handtekening van onze president luidt als volgt; "De vaststelling van Tokat Airport als een permanente luchtgrenspoort die openstaat voor internationale in- en uitgangen is besloten in overeenstemming met artikel 5682 van de paspoortwet nr. 1."

Tokat Airport, dat op 25 maart werd geopend in aanwezigheid van onze president, heeft 14 passagiers bediend sinds de dag dat het werd geopend (54.348 september). Een van de mooiste projecten van onze luchtvaart, die in de afgelopen 20 jaar zijn gouden eeuw heeft beleefd en een wereldmerk is geworden, heeft tot 14 september 733 vliegtuigverkeer plaatsgevonden.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen