TCDD zal 4 openbare werkers aanwerven

TCDD
TCDD

Van het algemene directoraat van TCDD Enterprise: 2 langeafstands-eerste officieren en 2 lange-afstandshoofdingenieurs/hoofdingenieurs zullen worden aangeworven voor het Vangölü Ferry-directoraat van onze Corporation.

Voor details van advertentie KLIK HIER

Onze arbeidsvraag wordt tussen 27.09.2022 en 03.10.2022 gepubliceerd in İŞKUR.

De zaken die kandidaten moeten weten, de vereiste documenten, gezondheidsvoorschriften en schoolafdelingen staan ​​hieronder vermeld.

KWESTIES DIE KANDIDATEN MOETEN GELDEN OP HET VERZOEK VAN UZAKYOK EERSTE OFFICIER

1- Alle aankondigingen met betrekking tot de vraag naar arbeidskrachten (gevraagde voorwaarden, leveringsdatum/-plaats document, datum/plaats mondeling examen, resultaat mondeling examen) worden gepubliceerd in de sectie aankondigingen van de TCDD-website (tcdd.gov.tr).

2- Kandidaten die een aanvraag indienen voor publicatie van onze arbeidsvraag in İŞKUR, moeten afstuderen aan de gewenste afdeling op niet-gegradueerd niveau.

3- Kandidaten; Vanaf de deadline gespecificeerd in onze arbeidsvraag aangekondigd in İŞKUR, is het vereist om Port Wallet (zeevarende portemonnee), Seafarer (Line First Officer) kwalificatiecertificaat, STCW-documenten, GOC- of ROC-competentiecertificaat en Seafarers Health Inspection-documenten te hebben.

4- Aanvragers moeten de documenten gespecificeerd in de onderstaande documenten indienen bij de afdeling Human Resources van de Algemene Directie van TCDD Enterprise tussen de data die op de TCDD-website worden gepubliceerd.

Van kandidaten die zich aanmelden met ontbrekende documenten of die niet voldoen aan de voorwaarden genoemd in de aankondiging wordt een rapport opgesteld en İŞKUR wordt geïnformeerd dat hun aanvraag niet is geaccepteerd.

5- Degenen die documenten indienen onder de aanvragers, directoraat-generaal van TCDD, afdeling Human Resources, Hacı Bayram Mahallesi Mah. Hippodroom Cad. No:3 Altındağ/ANKARA zal deelnemen aan het mondeling examen tussen de data die op de TCDD-website worden gepubliceerd.

6- Bij het mondeling examen van de kandidaten, door de leden van de examencommissie; Van de 10 punten in het vaardigheidsgebied, inclusief 10 punten voor schriftelijke communicatie, 10 punten voor verbale communicatie en 20 punten voor observatie-stress-probleemoplossende vaardigheden,
1 punten in het beroepsveld zullen worden beoordeeld van de in totaal 2 punten, waaronder 2 vraag voor de professionele term, 10 vragen voor het professionele bouwmateriaal en 50 vragen voor de beroepstechnische vakken die verband houden met de school waar ze zijn afgestudeerd.
Als resultaat van de evaluatie wordt 50% van de gemiddelde score gegeven door de leden van de examencommissie en 50% van de KPSS-score en wordt de successcore en ranking bepaald.

Uitgaande van de kandidaat met de hoogste successcore wordt het aantal originele en hetzelfde aantal vervangende kandidaten bepaald als het aantal gevraagde arbeiders.

7- Het is gunstig voor de sollicitanten om de werkplek te zien waar ze zullen werken voordat ze solliciteren.

8- Sollicitanten kunnen slechts op één van onze aangekondigde personeelseisen solliciteren.

9- Alleen mannelijke kandidaten kunnen solliciteren naar de arbeidsvraag die is aangekondigd door het directoraat-generaal van TCDD Enterprise, aangezien de werkplekken binnen de reikwijdte van gevaarlijke en zeer gevaarlijke werkplekken vallen en vanwege de aard van de baan.

10- De eerste officier van de luchtvaartmaatschappij, die in onze organisatie zal werken, zal werken volgens de Maritieme Arbeidswet nr. 854 en de contractvergoedingen zullen worden bepaald door de raad van bestuur van TCDD.

11- Benoemde kandidaten kunnen om welke reden dan ook geen overplaatsing aanvragen.

12- De proeftijd van de eerstelijnsfunctionaris, die wordt aangeworven op grond van artikel 854 van de Maritieme Arbeidswet nr. 10, is maximaal 1 maand en de arbeidsovereenkomst van degenen die binnen de proefperiode niet slagen, wordt beëindigd.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen