TCDD General Manager Pezük ontmoette UIC-vertegenwoordigers op InnoTrans 2022

TCDD General Manager Pezuk InnoTrans ontmoette UIC-vertegenwoordigers
TCDD General Manager Pezük ontmoette UIC-vertegenwoordigers op InnoTrans 2022

Hasan Pezük, algemeen directeur van de Turkse staatsspoorwegen (TCDD), die deelnam aan de beurs voor spoorwegvervoertechnologieën InnoTrans 2022, die begon in Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, zet zijn contacten met internationale spoorwegorganisaties voort. Tijdens een ontmoeting met de vertegenwoordigers van de International Union of Railways (UIC), verklaarde General Manager Hasan Pezük dat zij, als TCDD, klaar zijn om een ​​actieve rol te spelen bij het overdragen van Europa's kennis naar de landen in het Midden-Oosten, die minder ontwikkeld zijn op het gebied van spoorwegen.

Innotrans, een van de grootste organisaties in de spoorwegsysteemindustrie, ontmoette in 2022 TCDD General Manager Hasan Pezük, UIC President en Polish State Railways (PKP) CEO Krzysztof Maminski en UIC General Manager François Davenne. In de vergadering hebben de delegaties; regionale problemen, verwachtingen van UIC en oplossingsvoorstellen besproken.

General Manager Pezük heeft de UIC-vertegenwoordigers laten weten dat de studies zijn begonnen om de behoeften van de regio vast te stellen en dat wij, als TCDD, klaar zijn om een ​​actieve rol te spelen bij het overdragen van de kennis van de Europese regio, vooral aan de leden van het Midden-Oosten. East Region, die minder ontwikkeld is op het gebied van spoorwegen.

Anderzijds bedankte UIC General Manager Davenne General Manager Hasan Pezük voor zijn studies en evaluaties met betrekking tot de behoeften van de regio. Davenne onderstreepte het belang dat wordt gehecht aan interregionale samenwerking binnen UIC en nodigde General Manager Hasan Pezük en belanghebbenden uit de spoorwegen uit voor het UIC World High Speed ​​​​Congres, dat in maart 2023 in Marokko zal worden gehouden.

Naast de gehouden vergadering; TCDD TAŞIMACILIK AŞ General Manager Ufuk Yalçın, TCDD Teknik Mühendislik ve Müşavirlik AŞ General Manager Mustafa Özdöner, UIC Passenger Department Director en RAME-coördinator Marc Guigon, PKP Brussels Office Manager Tomasz Lachowicz en vice-voorzitter van de raad van bestuur Katekar.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen