Spoorweg- en vrachtplatform dat naar Havza OIZ wordt gebouwd, zal de export vergroten

Spoorweg en laadperron die worden gebouwd voor Havza OIZ zullen de export vergroten
Spoorweg- en vrachtplatform dat naar Havza OIZ wordt gebouwd, zal de export vergroten

De burgemeester van Havza, Sebahattin Özdemir, zei dat de aan te leggen spoorlijn en oprit in het district de export zullen vergroten.

De gouverneur van het district Havza Cengiz Nayman en de burgemeester van Havza, Sebahattin Özdemir, bezochten TCDD Taşımacılık A.Ş General Manager Ufuk Yalçın in zijn kantoor.

Tijdens het bezoek gaven de gouverneur van het district Havza Cengiz Nayman en de burgemeester van Havza, Sebahattin Özdemir, informatie aan TCDD Tasimacilik A.Ş.

Havza District Gouverneur Cengiz Nayman verklaarde dat Havza OIZ snel groeit en deze groei zal versnellen zodra de uitbreidingswerken zijn voltooid; “De spoor- en laadbrug, die de hand van onze ondernemingen, die momenteel in OIZ produceren, zullen versterken, zullen Havza OSB ook aantrekkelijker maken. Het is van groot belang dat de investering, die een grote bijdrage zal leveren aan de economie van het land, zo snel mogelijk wordt gerealiseerd.” Gezegd.

De burgemeester van Havza, Sebahattin Özdemir, wees erop dat het aantal producten dat in Havza OIZ wordt verzonden met de dag toeneemt; “Twee van onze bedrijven, die momenteel in productie zijn, exporteren. Met de hier aan te leggen spoorlijn en laadbrug wordt het makkelijker om de in Havza OSB geproduceerde producten naar Samsun te vervoeren en van daaruit naar het buitenland en het land in. Met het werk dat gedaan moet worden, zullen Havza OIZ-investeerders veel meer kansen bieden. Daarnaast wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de oplossing van het werkgelegenheidsprobleem in onze regio. "gezegd.

Aan het einde van het bezoek presenteerden de gouverneur van het district Havza, Cengiz Nayman en de burgemeester van Havza, Sebahattin Özdemir, een samovar aan de algemeen directeur van TCDD Taşımacılık A.Ş Ufuk Yalçın ter nagedachtenis aan het bezoek.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen