Sivrihisar-luchtvaartshows zijn onsterfelijk geworden met het frame van fotografen

Adembenemende Sivrihisar-luchtvaartshows
Sivrihisar-luchtvaartshows zijn adembenemend

Fotografen uit Eskişehir hadden een onvergetelijke ervaring op de Sivrihisar Aviation Shows, een van de belangrijkste luchtvaartorganisaties in Turkije, als onderdeel van de fotografiereizen georganiseerd door het Metropolitan Municipality Youth Center.

Fotografiereizen georganiseerd door Eskişehir Metropolitan Municipality Youth Centre gaan door. Terwijl de schoonheid van Eskişehir tijdens de reizen aan het licht komt met foto's, blijven fotografieliefhebbers verschillende ervaringen opdoen. Metropolitan Youth Centre bracht fotografieliefhebbers samen met de "Sivrihisar Air Shows 7", die dit jaar voor de 2022e keer in Sivrihisar werd gehouden.

De fotografen, die de shows volgden die werden georganiseerd door het Sivrihisar Aviation Center in de Necati Artan-faciliteiten in het district Yeşilköy, vestigden zich op een dominante heuvel in het gebied waar de grootste aerobatic-luchtvaartshows van Turkije werden gehouden. Fotografen uit Eskişehir, die de ongelooflijke prestaties van Turkse en buitenlandse aerobatic-piloten die aan de show deelnamen, vanaf een afstand de vliegtuigen aanraakten, waren getuige van onvergetelijke momenten.

De fotografen, die graag de show van de eerste professionele vrouwelijke aerobatic piloot van Turkije, Semin Öztürk Şener, in hun frames vereeuwigden, gingen met elkaar de strijd aan om de beste manier vast te leggen om de wandeling van de Zwitserse Danielle Del Buono op de vleugel van een Boeing Stearman-type vliegtuig vast te leggen tijdens de vlucht.

Het aerobatic team Solotürk van de Turkse luchtmacht zei dat het kijken naar en fotograferen van de demonstraties van Hürkuş, het door TAI ontwikkelde trainingsvliegtuig, alsof het de lucht verscheurt, voor hen een heel andere ervaring is. kazanDe fotografen, die zeiden dat ze mijn vrienden zijn, zeiden: “We willen onze burgemeester Yılmaz Büyükerşen en de betrokken eenheden eindeloos bedanken. Het is erg belangrijk voor ons om deze reizen voort te zetten.”

Ambtenaren van het Metropolitan Youth Center verklaarden ook dat de fotografiereizen de komende periode zullen doorgaan.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen