SANCAR SİDA heeft zijn eerste tests met succes afgerond

SANCAR SIDA heeft zijn eerste tests met succes voltooid
SANCAR SİDA heeft zijn eerste tests met succes afgerond

SANCAR SİDA is ontwikkeld in samenwerking met HAVELSAN en Yonca Onuk Shipyard en heeft de eerste tests met succes afgerond. De aankondiging van de ontwikkeling op zijn officiële Twitter-account, president van de defensie-industrie Prof. dr. Ismail Demir,

“De Turkse defensie-industrie zal een verschil maken in de wereld met haar SİDA's na haar SİHA's. SANCAR SİDA is ontwikkeld in samenwerking met HAVELSAN en Yonca Onuk Shipyard en heeft de eerste tests met succes afgerond. Gefeliciteerd." gebruikte de zinnen.

Ontwikkeld voor het onbemand uitvoeren van verkennings- en bewakingsmissies, oppervlakteoorlogvoering en mijnbestrijdingsmissies, zal Sancar SİDA dit risico minimaliseren met het concept van onbemand gebruik in missies die risicovol zijn voor mensenlevens, en zal het mogelijk maken om veel taken tegen meer kosten uit te voeren -effectief met de nuttige ladingen erop.
Kenmerken van Sancar SİDA;

  • 12,7 meter hoog.
  • De verplaatsing is 9 ton.
  • Het heeft een maximale snelheid van 40 knopen en een minimaal vaarbereik van 400 NM.
  • Het zal zelfs in 4 zeecondities kunnen cruisen.
  • Het kan 40 uur varen.
  • Het zal modulair zijn.
  • 2.7 mm STAMP-2 gestabiliseerd wapensysteem
  • 2 × 2 UMTAS / L-UMTAS-integratie
  • MILMAST Telescopische Mast (Navigatieradar, camera, antibotsingssystemen)

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen