Samsun Batı Park Fishermen's Shelter omgevormd tot een moderne faciliteit

Samsun West Park Fisherman's Sanctuary omgevormd tot een moderne faciliteit
Samsun Batı Park Fishermen's Shelter omgevormd tot een moderne faciliteit

Samsun Metropolitan Municipality heeft Batı Park Fisherman's Sanctuary omgevormd tot een moderne faciliteit om amateurvissen te ontwikkelen. Kadir Tercanlı, voorzitter van Batı Park Anglers and Water Sports Association, zei: "Er is een verandering opgetreden die we ons niet kunnen voorstellen. “Onze opvang is nu een veiligere en modernere plek.” Burgemeester Mustafa Demir zei dat ze 7/24 werken voor de vrede en het geluk van de burgers.

Onze inspanningen om de levensomstandigheden van onze amateurvissers te verbeteren zijn nu ten einde. We zien dat onze vissers en bezoekers van het asiel tevreden zijn.”

Het werk in Batı Park Fisherman's Sanctuary, het ontmoetingspunt van amateurvissers, is tot een einde gekomen. Samsun Metropolitan Municipality, die het probleem van water en toilet in de opvang jarenlang heeft opgelost, verwijderde de veranda's hier en breidde het gebied uit en bouwde 171 moderne hutten.

WE KUNNEN NIET EENS VERANDEREN

Kadir Tercanl, voorzitter van de Batı Park Anglers en Water Sports Association, verklaarde dat de werkzaamheden tot een einde zijn gekomen en zei: "De constructie van de voordeur en de retoucheerwerkzaamheden zijn nog niet voltooid. Het overgrote deel is klaar. Zelfs zoals het er nu uitziet, is de ervaren verandering onvoorstelbaar. Het was een gezinsvriendelijke plek. Degene die zijn gezin meenam, brengt nu zijn weekenden hier door. Het is een fatsoenlijke plek geworden die Samsun waardig is", zei hij. Tercanlı zei: “We danken onze president voor zijn diensten. God zegene hem. Er is een groot verschil tussen de oude versie en de huidige. Onze president heeft niet alleen hier getekend, maar ook in elke hoek van Samsun. Of het nu gaat om landelijke wegen of stadswegen, de sporen van de Metropolitan zijn overal terug te vinden. We volgen elk werk in de stad op de voet', zei hij.

Amateurvissers bedankten ook burgemeester Mustafa Demir voor de moderne schuilplaats en zeiden: "Voordat de Metropolitan Municipality hier werkte, was deze plek slechts een stortplaats voor ons".

VISRESTAURANT IS OOK IN PLAN

De burgemeester van Samsun Metropolitan Municipality, Mustafa Demir, verklaarde dat de Batı Park Fishermen's Shelter is omgevormd tot een moderne faciliteit die open is voor het publiek: "Onze inspanningen om de levensomstandigheden van onze amateurvissers die in Batı Park zijn gestationeerd te verbeteren, zijn nu tot een einde gekomen. We zien dat onze vissers en bezoekers van het asiel blij zijn. We hebben alle veranda-achtige loodsen gesloopt die visuele vervuiling veroorzaakten. We maakten uniforme betonnen schuilplaatsen voor al onze vissers. We plannen daar ook een klein visrestaurant. Onze mensen kunnen verse vis gaan eten wanneer ze maar willen. Als de groenwerkzaamheden klaar zijn, maken we een mooie opening. We werken 7/24 voor de vrede en het geluk van de burgers”, zei hij.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen