Otokar streeft ernaar zijn export naar Afrika te vergroten

Otokar streeft ernaar zijn export naar Afrika te vergroten
Otokar streeft ernaar zijn export naar Afrika te vergroten

De Turkse fabrikant van landsystemen, Otokar, blijft zijn producten en capaciteiten in de defensie-industrie in verschillende delen van de wereld promoten. Otokar zal deelnemen aan AAD 21, de African Aviation and Defence Fair, die tussen 25 en 2022 september in Tshwane, Zuid-Afrika wordt gehouden. Tijdens de beurs zal Otokar zijn superieure capaciteiten in landsystemen en zijn brede productassortiment in gepantserde voertuigen introduceren.

Otokar, een van de bedrijven van de Koç Group, blijft Turkije succesvol vertegenwoordigen in verschillende geografische gebieden op het gebied van defensie-industrie. Otokar neemt deel aan de AAD 21-beurs voor de defensie-industrie, die tussen 25 en 2022 september in Tshwane, Zuid-Afrika wordt gehouden. Tijdens het evenement, dat vijf dagen duurt, introduceert Otokar zijn brede productassortiment bestaande uit wereldberoemde gepantserde voertuigen en zijn superieure capaciteiten in landsystemen.

Otokar General Manager Serdar Görgüç verklaarde dat militaire voertuigen van Otokar actief dienen in 5 continenten in zeer verschillende regio's en klimatologische omstandigheden: Dankzij onze technische kracht, ontwerpvermogen en superieure technologie maken we het verschil met onze militaire voertuigen en ons brede productassortiment dat we ontwikkelen en produceren voor de huidige en toekomstige bedreigingen. Onze militaire voertuigen met verschillende modellen en functies zoals 4×4, 8×8 zijn momenteel in gebruik in verschillende regio’s van Afrika. In internationale concurrentie zijn de gebieden waar we ons het meest onderscheiden en onderscheiden, afgezien van het product, onze geïntegreerde logistieke ondersteuningssystemen en levertijden. In ieder geval staan ​​we onze gebruikers ook na de verkoop bij. De ononderbroken steun die we in het verleden in de uitdagende omstandigheden van Afrika hebben gegeven, heeft ons altijd een stap vooruit gebracht. Tijdens de AAD Fair willen we onze bestaande relaties verbeteren en nieuwe samenwerkingsmogelijkheden in de regio evalueren. Op deze manier willen we meer bijdragen aan de export van ons land.”

Benadrukkend dat het COBRA II-voertuig vooral de aandacht trok met zijn succesvolle prestaties in de Afrikaanse regio, zei Görgüç: "Ons COBRA II-voertuig, dat wordt beschouwd als een van 's werelds toonaangevende voertuigen in zijn klasse, is een voertuig dat zichzelf heeft bewezen door bij verschillende operaties in Afrika. Het heeft ook zijn effectiviteit bewezen in asymmetrische gevechtsomstandigheden. Ons voertuig wordt momenteel veel gebruikt bij vredesoperaties van de Afrikaanse Unie en de Verenigde Naties in de regio. Daarnaast bedient COBRA II met succes meer dan 10 eindgebruikers wereldwijd. De tevredenheid van onze huidige gebruikers over de prestaties van onze tool is ook een referentie voor nieuwe gebruikers. Dit alles maakt ons enorm trots. We denken dat onze ARMA 6×6 en ARMA 8×8 voertuigen de komende jaren de voorkeur zullen hebben van veel gebruikers in de regio, naast de COBRA II.”

COBRA II valt op door zijn hoge bescherming, draagvermogen en groot binnenvolume. Naast zijn superieure mobiliteit biedt de COBRA II, die de capaciteit heeft om 10 personeelsleden te vervoeren, inclusief de commandant en de chauffeur, een hoog niveau van veiligheid dankzij zijn superieure bescherming tegen ballistische, mijn- en IED-bedreigingen. COBRA II levert hoge prestaties in de meest uitdagende terrein- en klimatologische omstandigheden en wordt optioneel geproduceerd in een amfibisch type en past zich perfect aan verschillende vereiste taken aan. COBRA II, waaraan vooral de voorkeur wordt gegeven dankzij de brede wapenintegratie en de uitrustingsopties voor missiehardware, voert met succes vele missies uit in Turkije en op exportmarkten, waaronder grensbescherming, interne veiligheid en vredeshandhavingsoperaties. COBRA II kan dankzij de modulaire structuur ook dienen als personeelsdrager, wapenplatform, landbewakingsradar, CBRN-verkenningsvoertuig, commando-controlevoertuig en ambulance.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen