Een nieuw tijdperk in de stadsvervoerkaarten van Gaziantep

Nieuw tijdperk in de stadsvervoerkaarten van Gaziantep
Een nieuw tijdperk in de stadsvervoerkaarten van Gaziantep

Burgemeester Fatma Şahin, de burgemeester van Gaziantep, zei dat door een primeur in Turkije te ondertekenen, alle functies van de Gaziantep-kaart die in het openbaar vervoer in de stad wordt gebruikt, zullen worden overgedragen naar contactloze debet- of creditcards, en dat de noodzaak om een ​​aparte kaart en saldo voor vervoer mee te nemen zal afnemen tot een einde komen.

In het kader van het project "Smart City Gaziantep" heeft de gemeente Gaziantep nog een ander werk uitgevoerd dat de inwoners van de stad Gazi zal ontlasten in het stadsvervoer en een pionier zal zijn in Turkije. De eerste stap werd gezet in het project waar de functies van de Gaziantep-kaart die in het transport wordt gebruikt, kunnen worden geïntegreerd in debet- of creditcards.

NAAR KAART CENTRA GAAN IS DATUM ZIJN!

In de eerste fase van het project, waarbij de Gaziantep-kaart niet langer een fysieke kaart is en deze bruikbaar wordt in het hele banksysteem, kunnen degenen die al een Gaziantep-kaart hebben, in het systeem worden geïntegreerd door hun informatie in te voeren op herkart.gaziantepkart .com.tr. In de tweede fase van het project, dat voor het nieuwe jaar moet zijn voltooid, krijgen mensen die de Gaziantep-kaart voor het eerst gaan gebruiken de mogelijkheid om hun creditcard of betaalpas online om te zetten in een Gaziantep-kaart, in plaats van naar de kaart centra en het kopen van kaarten.

Met deze transformatie die de Metropolitan heeft teweeggebracht in het vervoer, zal een nieuw venster worden geopend in elektronische betalingssystemen in het openbaar vervoer, die begon met Akbil in 1995, en dankzij de 2e fase van het project zullen burgers naar het vulpunt gaan en maken jaarlijkse visa voor hun kaarten. Anderzijds wordt er bespaard op de hoge kosten veroorzaakt door de kaartvulautomaten die op verschillende plaatsen in de stad staan ​​en de kaartkosten die door de burgers worden betaald.

Burgemeester Fatma Şahin, de burgemeester van Gaziantep, zei in haar toespraak over het project dat ze de innovatie, die een primeur zal zijn in de Gaziantep-kaart, in gebruik hebben genomen voor inwoners van de stad Gazi, waar ze vele primeurs in hun vakgebied hebben gerealiseerd.

ŞAHİN: MET EEN ZEER KORTE TRANSACTIE KUNT U EEN GAZİANTEP-KAART ONLINE OMGEVING HEBBEN

President Fatma Şahin verklaarde de nieuwe details van Gaziantep Kart, dat nu een merk is geworden, met het geïmplementeerde project:

“Onze burgers, die gratis en met korting passen in Gaziantep Card hebben, die vele soorten heeft, zoals studenten, leraren, 60 jaar en ouder dan 65 jaar, moesten tot nu toe naar de kaartverwerkingscentra komen om de kaarten te laten definiëren door deze rechten. Maar op dit punt waar we zijn aangekomen, hoeven onze burgers die een contactloze bankpas of creditcard hebben, of ze nu student zijn of ouder dan 65 jaar zijn, niet naar het kaartverwerkingscentrum te komen voor welke kaart ze maar willen. Gaziantep Card-functie zal worden verkregen met een zeer korte transactie, die zal worden gedaan via de herkart.gaziantepkart.com.tr-website met de contactloze bankpas of creditcard die het heeft.

ŞAHİN: “DE TWEEDE ERFENIS VAN HET PROJECT ZAL VOOR DE KERST IN BEDRIJF WORDEN GEBRACHT”

President Şahin legde uit dat de verplichting om naar kaartverwerkingscentra te komen met de voltooiing van het project zal worden geëlimineerd, en zei: "Alle burgers met gepersonaliseerde kaarten zullen ook kunnen profiteren van overdrachtsmogelijkheden. Het belangrijkste is dat de dealer niet langer kaarten hoeft bij te vullen. In de eerste fase van het project starten we met studenten, docenten, gebruikers van 60 jaar en ouder dan 65 die een Gaziantep Card hebben. In de tweede fase van het project kan iedereen, ook onze gebruikers die voor het eerst een kaart krijgen, van deze kaart profiteren zonder een aparte kaart te kopen. In september starten we met de eerste fase. De tweede fase zal voor het nieuwe jaar in gebruik worden genomen. Ik wilde jullie op de hoogte brengen van deze mooie ontwikkeling in deze periode dat de scholen open gingen. Als Gaziantep zullen we nieuwe wegen inslaan op het gebied van slim transport.”

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen