Ondersteuning voor milieuvriendelijke elektrische voertuigen van N Kolay

N Eenvoudige ondersteuning voor milieuvriendelijke elektrische voertuigen
Ondersteuning voor milieuvriendelijke elektrische voertuigen van N Kolay

N Kolay zal met zijn leningsovereenkomst milieuvriendelijke elektrische voertuigen ondersteunen. In het kader van de overeenkomst die is ondertekend tussen 's werelds toonaangevende gigant op het gebied van elektrische voertuigen XEV Yoyo en N Kolay, die onlangs de Turkse markt heeft betreden, zullen klanten met de leningaanvraag gemakkelijk en tegen gunstige voorwaarden milieuvriendelijke elektrische XEV Yoyo-voertuigen kunnen kopen proces binnen enkele minuten voltooid.

“We investeren in de toekomst van onze planeet”

Elektrische voertuigen komen snel ons leven binnen en het zal in de toekomst nog belangrijker worden met zijn milieuvriendelijke identiteit. kazanPınar Yılmaz, hoofd van Aktif Bank Retail Banking Group, zei: "We zijn erg blij om onze ervaring in autoleningen te versterken met een innovatieve en visionaire overeenkomst in het kader van ons duurzaamheidsbeleid. We ondersteunen milieuvriendelijke elektrische transportvoertuigen zoals de XEV Yoyo, die het leven in de stad gemakkelijker maakt, en we investeren in de toekomst van onze planeet als bank.”

“Samen brengen we duurzame mobiliteit vooruit”

XEV Turkije Distributeur Baha Tuzer zei dat hij erg blij en trots is op de alliantie met Aktif Bank, en zei: “Onderweg zijn we begonnen om de toekomst van duurzame mobiliteit vorm te geven; Ons belangrijkste doel voor de toekomst van de wereld is om milieuvriendelijke, technologische, toegankelijke voertuigen te produceren en om onze producten samen te brengen met een brede consumentenbasis. Door onze visie op deze weg te delen en dankzij de medewerking van Aktif Bank, onze waardevolle zakenpartner, die samen met XEV Yoyo op pad is gegaan, hebben we het volste vertrouwen dat we stevige stappen zullen zetten in de richting van onze gemeenschappelijke doelen en de wereld van mobiliteit snel vooruit zullen helpen met toekomstige projecten en doorbraken.”

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen