De eerste Ro-Ro-export vanuit Ordu wordt morgen gerealiseerd

Morgen vindt de eerste Ro Ro-export in het leger plaats
Morgen vindt de eerste ro-ro-export in Ordu plaats

Ordu Metropolitan gemeente burgemeester Dr. Een historische dag zal voor Ordu worden beleefd in de haven van Ünye, die verzekerd is van nationale en internationale competentie met de werken die worden uitgevoerd onder leiding van Mehmet Hilmi Güler. Met de ceremonie die op vrijdag om 14.00 uur zal plaatsvinden, zullen groenten en fruit vanuit Ünye Port naar Rusland worden geëxporteerd, waar de eerste ro-ro-export zal plaatsvinden.

De haven van Unye, die in onderhoud is genomen en is vergroot door de gemeente Ordu, omdat de lengte en diepte van de kade niet geschikt zijn voor de toegang van schepen met een hoog tonnage, zal plaats bieden aan ro-ro-schepen met een hoog tonnage en wielvoertuigen zoals vrachtwagens vervoer na uitgebreide studies.

RO-RO SCHIP AANGEVALLEN NYE PORT

In dit verband heeft de burgemeester van de Ordu Metropolitan Municipality Dr. Na de uitbreiding en capaciteitsverhoging in de haven van Ünye, waar Mehmet Hilmi Güler veel belang aan hecht, ligt het schip genaamd Lider Admiral, dat zijn eerste ro-ro-export zal maken, in de haven voor anker.

EERSTE EXPORT NAAR RUSLAND

Een ceremonie zal worden georganiseerd door Ordu Metropolitan Municipality voor de ro-ro-export die voor het eerst in haar geschiedenis van Ünye Port naar Rusland zal worden uitgevoerd. Na de ceremonie die vrijdag om 14.00 uur in de haven van Ünye wordt gehouden, zal het ro-ro-schip, dat groenten en fruit naar Rusland zal vervoeren, zijn eerste reis maken nadat het zijn lading heeft ingenomen.

HANDELSVOLUME STIJGT

Ünye Limanı, Orta ve Doğu Karadeniz illerinin nüfus açısından orta noktada olması gerek dış ve gerekse iç ticaret lojistik maIiyetlerini düşürürken Ordu’nun ticaret hacmini ise artıracak. Karadeniz-Akdeniz ve Ünye-Akkuş-Niksar Yolu gibi stratejik yollarla da birleşerek ivme kazanacak olan Ünye Limanı ile birlikte deniz ticareti aksamadan devam edecek. Böylelikle Ünye Limanı mevcutta bulunan diğer limanlar gibi eşit şartlara getirilerek hem il ekonomisine hem de bölge ekonomisine önemli ölçüde yön verecek.

Anderzijds zal ook de haven, die direct van invloed is op onder meer logistiek en industrie, bijdragen aan de werkgelegenheid.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen