Middelbare scholen voor beroepsonderwijs droegen in 8 maanden 1 miljard 75 miljoen bij aan de economie

Middelbare scholen voor beroepsonderwijs dragen miljard miljoen maanden bij aan de economie
Middelbare scholen voor beroepsonderwijs droegen in 8 maanden 1 miljard 75 miljoen bij aan de economie

Minister van Nationaal Onderwijs Mahmut Özer merkte op dat ze in het kader van het revolving fund management van instellingen voor beroepsonderwijs en technisch secundair onderwijs een inkomensstijging van 2021 procent realiseerden in vergelijking met de eerste acht maanden van 243 en een nieuw record bereikten door 2022 miljard te genereren 1 miljoen omzet in de eerste acht maanden van 75.

Minister van Nationaal Onderwijs Mahmut Özer zei dat dankzij de stappen die zijn genomen in de richting van de praktische vaardigheden van studenten in het beroeps- en technisch onderwijs, evenals de wettelijke wijzigingen, de middelbare beroepsscholen sterke resultaten blijven boeken, zowel in menselijk als economisch opzicht. In dit kader stelt Özer dat er in de eerste acht maanden van 2021 een recordstijging is gerealiseerd van de inkomsten uit producties in het kader van revolverende fondsen in het beroepsonderwijs.

De omzet in de eerste acht maanden bedroeg meer dan 1 miljard 75 miljoen

Benadrukkend dat de prioriteit bij de transformaties in het beroepsonderwijs is om de onderwijs-, productie- en werkgelegenheidscyclus te versterken, zei minister Mahmut Özer: "Een van de stappen die we in deze zin hebben genomen, was het vergroten van de productiecapaciteit in middelbare beroepsscholen in het kader van doorlopende fondsen. Dienovereenkomstig, terwijl het totale inkomen van onze instellingen voor beroepsonderwijs en technisch secundair onderwijs in de eerste acht maanden van 2021 312 miljoen 908 duizend lira bedroeg, bereikte dit inkomen een nieuw record met meer dan 2022 miljard 243 miljoen lira, met een stijging van 1 procent in de eerste acht maanden van 75.

De hoogste inkomsten komen uit Istanbul, Ankara en Gaziantep.

Minister Özer verklaarde dat de eerste drie provincies die de hoogste inkomsten uit productie genereren respectievelijk Istanbul, Ankara en Gaziantep zijn, zei minister Özer: “Van de producties die in acht maanden door instellingen voor beroepsonderwijs en technisch onderwijs zijn gemaakt, is Istanbul 117; Ankara, 105 en Gaziantep verdienden meer dan 91 miljoen lira aan inkomsten. In dezelfde periode vorig jaar, Istanbul, 41; Ankara 31 en İzmir genereerden ongeveer 15 miljoen lira aan inkomsten.” haar beoordeling heeft gemaakt.

Het hoogste inkomen Gaziantep Martyr Kamil Beylerbeyi MTAL

Minister Ozer; In de volgorde van productie, gemaakt op basis van scholen, is Gaziantep Şehit Kamil Beylerbeyi Beroeps- en Technische Anatolische Hogeschool de eerste met een productie van 25 miljoen 255 duizend lira, Hatay Dörtyol Recep Atakaş Beroeps- en Technische Anatolische Hogeschool is de tweede met een productie van 22 miljoen 90 duizend lira, en Istanbul Büyükçekmece Kumburgaz Beroeps- en Technische Anatolische Hogeschool is de tweede. Hij merkte op dat hij de derde was met een productie van 21 miljoen 383 duizend lira.

Opmerkend dat de top drie scholen met het hoogste inkomen in de eerste acht maanden van 2022 productie produceerden op het gebied van "voedsel- en drankdiensten, informatietechnologieën, elektrische en elektronische technologie, metaaltechnologie, chemische technologie, machinetechnologie, meubilair en interieurontwerp ", verklaarde Özer dat ze 256 jaar ervaring hadden in eten en drinken. Hij verklaarde dat er een omzet werd gegenereerd van 794 miljoen TL, 207 miljoen TL 487 duizend in meubel- en interieurontwerp, 126 miljoen 198 duizend TL in accommodatie- en reisdiensten , 87 miljoen 510 duizend TL in chemische technologie en TL 68 miljoen 765 duizend in informatietechnologie. Minister Özer bedankte de Algemene Directie Beroeps- en Technisch Onderwijs, alle provinciale directeuren, schoolbestuurders, leraren en studenten die dit proces met succes hebben uitgevoerd.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen