Denizli Student Card Visa-datum verlengd tot 5 oktober

Denizli Student Card Visa-datum verlengd tot oktober
Denizli Student Card Visa-datum verlengd tot 5 oktober

Denizli Metropolitan Municipality heeft de deadline voor de "Denizli Student Card", die wordt gebruikt in stadsvervoer, verlengd tot woensdag 5 oktober 2022. Denizli-studentenkaarten zonder visum zijn ongeldig.

De visumperiode is verlengd voor Denizli Student Cards, die Denizli Metropolitan Municipality beschikbaar heeft gesteld voor stadsbusvervoer. De deadline voor de Denizli Student Card, die eerder was aangekondigd op 30 september 2022, is verlengd tot en met woensdag 5 oktober 2022 zodat studenten geen last hebben van opstoppingen. Denizli-studentenkaarten zonder visum zijn vanaf 6 oktober ongeldig. De documenten die nodig zijn voor visumprocedures werden als volgt toegelicht: “Studentencertificaat voor het studiejaar 2022-2023 (Studentencertificaat behaald van de E-Overheid en studentenkaart met banderol voor het studiejaar 2022-2023 vervangt het studentencertificaat.) LET OP : Geboorteakte Het is voldoende voor studenten met een datum van 2006 en hoger om hun identiteitskaart mee te nemen.”

Waar worden visumprocedures uitgevoerd?

Visumprocedures van burgers behoren tot Denizli Metropolitan Municipality Transportation Inc.; Er is gezegd dat ze visumprocedures kunnen krijgen bij het Card Filling Centre van de gouverneur, gelegen tegenover het oude speciale administratiegebouw, het Bayramyeri Square Card Filling Center, het Pamukkale University Campus Card Filling Center en de Central Indoor Sports Hall.

Benodigde documenten voor afgifte Studentenkaart

De documenten die nodig zijn voor de eerste afgifte van een collegekaart werden als volgt toegelicht: "Studentenattest studiejaar 2022-2023 het studentencertificaat.) 2022 pasfoto gemaakt in de afgelopen 2023 maanden. LET OP: Voor studenten met een geboortedatum vanaf 6 is het voldoende om hun identiteitskaart en 1 pasfoto mee te nemen.”

Denizli-studentenkaart

Studenten die zijn geregistreerd met de Denizli-studentenkaart, formele en particuliere formele onderwijsinstellingen, universiteitsstudenten, afgestudeerde studenten (inclusief cursusfase, scriptiefase), afgestudeerde en doctoraatsstudenten, directies voor beroepsonderwijs (leertijdonderwijs), faculteitsstudenten van open onderwijs ( Er werd gesteld dat 2-jarige studenten profiteren 4 jaar van studentenrechten, 4-jarige studenten profiteren van studentenrechten.), VMBO-scholieren, militaire middelbare scholieren, politie-beroeps-middelbare scholieren en middelbare scholieren die in 7 zijn afgestudeerd, kunnen profiteren nog 2022 jaar. Daarnaast werd gesteld dat scholieren van het open onderwijs en het open basisonderwijs gebruik kunnen maken van studentenrechten met een document waaruit blijkt dat ze niet zijn ingeschreven bij SGK.

Degenen die niet kunnen profiteren van de Denizli-studentenkaart

Studenten die de 13e termijn hebben voltooid in open middelbare school en open basisscholen, en degenen die hun opleiding in open onderwijsfaculteiten en universiteiten gedurende 2 jaar hebben voltooid, overschrijden 4 jaar voor degenen die onderwijs hebben genoten in 4 jaar, 7 jaar afdelingen van Denizli Student Card, en studenten waarvan de inschrijving is geannuleerd, kunnen geen gebruik maken van de rechten. Er werd gesteld dat TÖMER-studenten, cursusstudenten, privécursusstudenten, studenten taalonderwijs en aanmeldcentrum, studenten die aan de universiteit studeren als speciale student en middelbare scholieren die in 2021 zijn afgestudeerd, niet kunnen profiteren.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen