'Noise Barrier' wordt gebouwd in Konya om het lawaai van transport te verminderen

Geluidsbarrière wordt gebouwd om transportlawaai in Konya . te verminderen
'Noise Barrier' wordt gebouwd in Konya om het lawaai van transport te verminderen

Burgemeester van de gemeente Konya, Uğur İbrahim Altay, verklaarde dat de geluidsschermprojecten die ze voorbereidden voor het Konya Justitiepaleis, het Konya City Hospital en het scholengebied waren goedgekeurd door het Ministerie van Milieu, Verstedelijking en Klimaatverandering, en allereerst een 5,5 meter hoge en voor het gerechtsgebouw werd een 236 meter lang geluidsscherm geplaatst.Hij zei dat ze klaar waren met de bouw.
Konya Metropolitan Municipality werkt samen met het ministerie van Milieu, Verstedelijking en Klimaatverandering aan geluidsschermen om het geluid veroorzaakt door transport te verminderen.

Burgemeester van Konya Metropolitan Municipality Uğur İbrahim Altay zei dat zij als gemeente de eerste en enige gemeente in Turkije zijn die door hun eigen personeel een Strategische Geluidskaart en Actieplan heeft opgesteld.

Opmerkend dat de geluidsschermprojecten die zij voorbereidden voor het Konya Justitiepaleis, het Konya City Hospital en het scholengebied aan de Adana Ring Road Street, die zij beschouwden als de hete zone in het kader van de actieplannen voor omgevingslawaai, werden goedgekeurd door het Ministerie van Milieu, Verstedelijking en klimaatverandering, zei president Altay: "Ons ministerie en İLBANK In het kader van het werk dat we begonnen met de 50-subsidie, hebben we de bouw voltooid van een 5,5 meter hoog, 236 meter lang geluidsscherm om de het geluidsniveau in het gerechtsgebouw. Ons projectwerk gaat door voor het Konya City Hospital, het schooldistrict en de gebieden die aan de criteria voldoen. Dat is goed voor onze stad." gezegd.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen