Er zal een 122 meter lange brug op de straat worden gebouwd die het verkeer van Konya . zal vergemakkelijken

abdulhamidhan-brug
Er zal een 122 meter lange brug op de straat worden gebouwd die het verkeer van Konya . zal vergemakkelijken

Burgemeester van de grootstedelijke gemeente Konya Uğur İbrahim Altay verklaarde dat de grootstedelijke gemeente kazanHij deed onderzoek naar de brugconstructie die de eerste etappe en de tweede etappe van de Abdülhamid Han Street, die 14,5 kilometer lang is, met elkaar zal verbinden. Burgemeester Altay zei: “Met deze 122 meter lange brug hebben we de eerste fase en de tweede fase met elkaar verbonden. Bovendien wordt het probleem van de afvoer van water in het Keçili-kanaal hier zonder overstromingsrisico opgelost.” gezegd.

Burgemeester van de gemeente Konya, Uğur İbrahim Altay, onderzocht het brugwerk dat de eerste fase van de Abdülhamid Han Street, die een lengte van 14,5 kilometer heeft, zal verbinden met de tweede fase, die de Beyşehir Ring Road en Beyhekim Street zal verbinden.

Burgemeester Altay zei dat ze veel moeite doen om Konya in elk aspect te ontwikkelen en benadrukte dat een van hun belangrijke prioriteiten het verkeer van Konya is. Burgemeester Altay zei dat ze serieuze studies aan het uitvoeren zijn om het verkeersprobleem op te lossen: “Momenteel bevinden we ons op de kruising van de eerste en tweede fase van de Abdülhamit Han Street. De eerste fase hadden we al afgerond en in gebruik genomen. De tweede fase is daadwerkelijk afgerond. We bouwen een brug die de twee met elkaar zal verbinden. Met deze 122 meter lange brug hebben we de eerste trap en de tweede trap met elkaar verbonden. Bovendien wordt het probleem van de afvoer van het water in het Keçili-kanaal hier zonder overstromingsrisico opgelost. We zullen dus een ononderbroken transportservice bieden vanaf Beyhekim Street tot Sille Road. In de derde fase zijn we van plan ons werk tegen het einde van dit jaar af te ronden in een gebied van Sille Road tot de medische faculteit van Meram. Zo zorgen we voor ononderbroken vervoer naar het Meram Medical Faculty Hospital, het Beyhekim Hospital, de Selcuklu Medical Faculty en het stadion. Zo een belangrijke hoofdader tussen Meram en Seljuks. kazanwe zijn op."

Burgemeester Altay merkte op dat de Abdülhamit Han-straat, met een totale lengte van 14,5 kilometer, een belangrijke plaats in het stadsverkeer zal innemen: “We zijn van plan de verkeersdichtheid te verminderen, vooral op Beyşehir Road en Istanbul Road. Hopelijk wordt deze straat tegen het einde van het jaar geopend en in gebruik genomen. We blijven ons echter inspannen om zonder onderbreking een nieuwe straat in Konya te openen. Ik wil onze aannemer, ingenieur en arbeider broer bedanken die heeft bijgedragen. We streven ernaar om onze burgers sneller en comfortabeler vervoer te bieden terwijl ze van de ene plaats naar de andere gaan. Bovendien zal Abdülhamithan Avenue een van de meest prestigieuze en langste nieuwe straten in Konya zijn met zijn drie rijstroken voor vertrek, drie rijstroken voor aankomst en mediaan. Veel geluk voor onze stad." hij zei.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen