Cruiseclaim van Izmir groeit

Claims over cruiseclaims van Izmir
Cruiseclaim van Izmir groeit

De Seatrade Cruise Med 2022-beurs, die werd bijgewoond door de burgemeester van de gemeente Izmir, Tunç Soyer in Malaga, Spanje, en die cruisebelanghebbenden samenbracht, versterkte de toeristische claim van Izmir.

Burgemeester Tunç Soyer van de grootstedelijke gemeente van Izmir blijft werken aan het verbeteren van het toerisme in Izmir. President Tunç Soyer, die na een onderbreking van zes jaar cruiseschepen weer naar de stad bracht, zei dat veel van de Seatrade Cruise Med 6-beurs, die de belangrijkste belanghebbenden van het cruisetoerisme van de Middellandse Zee en de aangrenzende zeeën bijeenbracht, op 14- 15 sept. kazanmet mij teruggekeerd.

Gouverneurschap van İzmir, zmir Metropolitan Municipality, İzmir Chamber of Commerce, İzmir Chamber of Shipping en İzmir Fuar A.Ş. De in samenwerking met (İZFAŞ) gevormde delegatie legde op de beurs contacten op hoog niveau. Tijdens bijeenkomsten met brancheorganisaties zoals "Clia", 's werelds grootste handelsvereniging voor cruise-industrie, waarvan de meest prestigieuze cruisemaatschappijen lid zijn, en "Medcruise", dat actief is in 22 landen en 145 cruisehavens op drie verschillende continenten, werd besloten om de grote evenementen georganiseerd door de organisaties te organiseren. De procedure voor het Medcruise-lidmaatschap van Izmir is ook gestart.

Delegatie gaat naar vijf steden vanaf Izmir

In het kader van de beurs had de Izmir-delegatie contacten op hoog niveau, met name Pierfrancesco Vago, voorzitter van de Cruise Lines International Association (CLIA) en voorzitter van MSC Crociere, Gianni Onorato, CEO van MSC Crociere, en Chris Theophilides, CEO van Hemels. Er werden bijeenkomsten gehouden met 14 bedrijven en vertegenwoordigers van 4 verschillende instellingen. Als gevolg hiervan werd een consensus bereikt om de nodige werken uit te voeren zodat er enerzijds meer cruiseschepen naar İzmir komen en anderzijds binnen de cruisemaatschappijen. Daarnaast zijn er delegaties uit Izmir gepland om naar Monaco, Genève, Genua, South Hampton en Hamburg te gaan, waar de hoofdkantoren van cruisemaatschappijen zijn geconcentreerd, om deze processen te volgen. Het is ook bedoeld om reizen te organiseren die İzmir promoten bij cruisemaatschappijen en de sector.

Wie zat er in de Izmir-delegatie?

In de Izmir-delegatie, burgemeester Tunç Soyer en İzmir Metropolitan Municipality Council-leden Nazan Dönmez en Erol Çomak, İzmir Kamer van Koophandel bestuurslid Ahmet Oğuz Özkardeş, IMEAK Chamber of Shipping İzmir Branch voorzitter Yusuf Öztürk, İzmir Chamber of Commerce Consultant Mine Güneş Kaya Hoofdadviseur Onur Eryüce, ZFAŞ Beurzencoördinator Batuhan Alpaydın, Kamer van Koophandel van Izmir Internationale Evenementen en Toerisme Directoraat, Lokale Evenementen, Fair Planning and Operations Officer Ekin Sıla Özsümer.

2023 schepen komen aan in 31

Als resultaat van de intensieve inspanningen van de burgemeester van de metropool Izmir, Tunç Soyer, zijn dit jaar in totaal 16 cruiseschepen en meer dan 21 duizend passagiers in Izmir aangekomen. Op donderdag 15 september ging het MSC-bedrijf na een lange pauze voor anker in de haven van Alsancak. Tot het einde van het jaar zullen de routes van nog 15 schepen door İzmir varen. Daarnaast zijn er 2023 reizen die zeker in 31 in de haven van Alsancak zullen aankomen.

Als resultaat van de werken die de Izmir Metropolitan Municipality samen met de toeristische belanghebbenden in de stad heeft uitgevoerd, heeft de haven van Izmir een nieuwe look gekregen. kazanwas. Het VVV-kantoor in de haven is gerenoveerd en er zijn speciale wandelroutes aangelegd. De deskundige medewerkers van het Bureau voor Toerisme geven informatie met kaarten wanneer de schepen aanmeren. Gratis wifi-service is beschikbaar in de haven voor gebruik door gasten. Bovendien werden met de teams van de Toerismepolitie de veilige reismogelijkheden voor toeristen in de stad vergroot.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen