IGA Istanbul Airport wordt regionale trainingspartner van IATA

IGA Istanbul Airport wordt regionale trainingspartner van IATA
IGA Istanbul Airport wordt regionale trainingspartner van IATA

IGA Istanbul Airport, dat een unieke service biedt aan zijn passagiers, voortdurend verbetert door zich te concentreren op technologie en zijn reputatie bij internationale instellingen elke dag te vergroten, ondertekende de "Regional Training Partnership" -overeenkomst met de International Air Transport Association (IATA).

IGA Istanbul Airport, dat tot de beste luchthavens ter wereld in de luchtvaartsector behoort en opvalt met de bevoorrechte en verschillende diensten die het haar passagiers biedt, ondertekent nieuwe overeenkomsten in het kader van samenwerking met internationale organisaties.

Door haar inspanningen voor de ontwikkeling van de luchtvaart voort te zetten, is IGA Istanbul Airport de nieuwste partner van IATA's trainingsprogramma geworden via haar trainingsstructuur, IGA Academy. Naar de ondertekeningsceremonie op IGA Istanbul Airport; Nihat Çukurkaya, Deputy General Manager of Human Resources bij İGA Istanbul Airport, Funda Çalışır, IATA Regional Manager, en Erkan Dursun, IATA Industrial Solutions Manager.

In het kader van het contract met IATA; De İGA-trainingsstructuur wordt de nieuwste partner van het IATA-trainingsprogramma via de İGA Academy en heeft de mogelijkheid om alle regionaal bepaalde cursussen op een geaccrediteerde manier aan te bieden. Zo kan İGA zowel deze cursussen aanbieden aan zijn werknemers als de training verkopen aan stagiairs uit andere landen die solliciteren.

We brachten onze kennis en ervaring in de luchtvaart naar de internationale arena…

Nihat Çukurkaya, Deputy General Manager of Human Resources bij İGA Istanbul Airport, legde tijdens de ondertekeningsceremonie een verklaring af: “De İGA Academy, die is opgericht om kwaliteitstrainingen te bieden aan alle belanghebbenden in de luchtvaartindustrie, in het bijzonder aan İGA-werknemers, is een project dat erop gericht is ervoor te zorgen dat werknemers in de industrie sterke technische capaciteiten hebben om hun professionele loopbaan over de hele wereld voort te zetten. In lijn met deze missie sluiten we samenwerkingsovereenkomsten met internationale organisaties van de luchtvaartindustrie. Tot slot ondertekenden we de overeenkomst "Regional Training Partnership" met de International Air Transport Association (IATA). Zo hadden we naast het uitbreiden van ons trainingsnetwerk in de luchtvaart de kans om onze kennis en ervaring over te dragen naar de internationale arena. Als 's werelds grootste luchthaven en de belangrijkste wereldwijde hub van de regio, zullen we zowel onze werknemers als luchtvaartprofessionals training geven, en we zullen de ontwikkeling van de industrie ondersteunen door middel van training."

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen