Aanvragen gestart voor IMM's 'Software Training Project'

Aanvragen gestart voor IMM's softwareontwikkelingsproject
Aanvragen gestart voor IMM's 'Software Training Project'

Er zijn aanvragen gestart voor het door IMM geïmplementeerde "Software Training Project". Aan het einde van het programma werden minstens 100 vrouwelijke softwareontwikkelaars aangeworven in de technologiesector. kazanIMM, dat tot doel heeft de werkgelegenheid te vergroten, zal ook werkgelegenheidsondersteuning bieden via regionale arbeidsbureaus. De trainingen voor het "Software Training Project", waarvan de aanmeldingsdeadline 30 november is, starten op 3 oktober. Iedereen met een associate degree kan zich aanmelden voor de training.

Om bij te dragen aan de gekwalificeerde human resources die de technologiesector nodig heeft, zijn er aanvragen binnengekomen voor het "Software Training Project" dat wordt geïmplementeerd door de afdeling Human Resources and Education van de Metropolitan Municipality van Istanbul.

Het primaire doel van het "Software Training Project", waarop iedereen met minimaal een associate degree kan solliciteren, die zijn carrière wil sturen op het gebied van informatica; gekwalificeerde jongeren voor de software-industrie kazanklimmen. Aan het einde van het trainingsprogramma, dat werd uitgevoerd met de steun van de Fenerbahçe University en Farmasi, werden minstens 100 vrouwelijke softwareontwikkelaars voor de sector aangeworven. kazanis bedoeld om.

TOTAAL 500 UUR TRAINING

Kandidaten van wie de sollicitatie geschikt wordt bevonden, leggen eerst het examen af ​​aan de Fenerbahçe University en worden vervolgens geïnterviewd. Degenen van wie de evaluatie positief is, worden in het programma opgenomen.

Recht om deel te nemen aan het programma kazanmoment personen; Hij zal in totaal 500 uur training krijgen, inclusief technische en persoonlijke ontwikkelingstraining door de Fenerbahçe University en Enstitü İstanbul İsmek.

WANNEER BEGINNEN DE TRAININGEN?

De cursussen in het trainingsprogramma, dat open staat voor iedereen die zijn carrière op het gebied van informatietechnologie wil vormgeven, starten op 3 oktober 2022. De trainingen zullen voor elke groep in totaal 72 dagen duren. De trainingen die moeten worden gegeven door de toonaangevende academische trainers van de sector op de Fenerbahçe University Ataşehir-campus, de eerste groep van 20 mensen, 20 's ochtends en 40' s avonds, zal na 40 dagen met de training beginnen. Trainingen voor persoonlijke ontwikkeling die worden gegeven door Enstitü Istanbul İsmek zullen online worden gegeven via de website 100kadinyazilimci.istanbul. De aanmeldingsdeadline voor de trainingen die duren tot januari 2023 is 30 november 2022.

WERKGELEGENHEID NA ONDERWIJS

IMM; Studenten die regelmatig de lessen volgen en met succes afstuderen in het Programmer Training Project, dat volledig gratis wordt gegeven, hebben recht op afstuderen. kazanzal werkgelegenheidsondersteuning bieden aan individuen via de regionale arbeidsbureaus.

HOE VOLGT U VOOR DE AANVRAAG?

  • Aanvragen kunnen worden gedaan door op de knop "Aanvraagformulier" in de rechterbovenhoek van de hoofdpagina van de 100 Women Software Developers-website (100kadinyazilimci.istanbul) te klikken en het formulier hier in te vullen.
  • Degenen die zich willen aanmelden voor het 100 Women Programmers Training Program, kunnen zich ook aanmelden via de smart city-applicatie "Istanbul Yours", die gemakkelijke toegang biedt tot alle diensten van de Istanbul Metropolitan Municipality vanuit één enkele bron. m.istanbuluw.istanbul

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen