IMM Metro Istanbul gaat onvoorwaardelijk KPSS-personeel aanwerven

Metro Istanbul Station Unit Supervisor aan te werven
Metro Istanbul

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Metro Istanbul A.Ş heeft een nieuwe vacature voor personeelswerving gepubliceerd. Volgens de aankondiging op de vacaturepagina van İŞKUR in Istanbul, zal Metro Istanbul A.Ş KPSS onvoorwaardelijk personeel werven uit de onderstaande beroepen om ze permanent in dienst te nemen binnen haar eigen organisatie. Welnu, hoeveel personeel zal IBB Metro Istanbul A.Ş uit welke beroepen rekruteren? Wat zijn de aanvraagvereisten?

De sollicitaties voor personeelswerving van de gemeente zijn vandaag (29.09.2022) en eindigen aan het einde van de werktijd op 15 oktober 2022. Sollicitaties zullen online worden gedaan via het internetadres “kariyer.ibb.istanbul”, de carrièrepagina van IMM. Aanvragen die persoonlijk of per post worden gedaan, worden als ongeldig beschouwd.

Istanbul Metro Anonim Şirketi Esenler Directoraat-generaal KPSS zal in totaal 1 vaste medewerkers aanwerven, waaronder 1 hoofd opleiding, 1 hoofd administratieve zaken, 1 manager administratieve zaken en 4 hoofd risicobeheer. De sollicitatie-eisen voor deze functie staan ​​hieronder per beroep apart vermeld en de kandidaten die voor deze functie gaan solliciteren dienen aan deze voorwaarden te voldoen.

hoofd van het onderwijs geleerde

manager administratieve zaken

hoofd van de administratieve zaken geleerde

hoofd geleerde risicobeheer

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen