IBB ISBAK zal man-vrouw 80 personeelsleden aanwerven

IBB ISBAK zal mannelijk en vrouwelijk vast personeel aanwerven
IBB ISBAK zal man-vrouw 80 personeelsleden aanwerven

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) heeft een nieuwe vacature gepubliceerd op het Turkse arbeidsbureau (İŞKUR) om 80 vaste mannelijke en vrouwelijke medewerkers te werven. In totaal zullen 25 personeelsleden, 5 technici, 25 callcenteroperators, 25 projectmanagers en 80 technici worden aangeworven om te worden toegewezen binnen het orgaan van ISBAK A.Ş, een van de aangesloten bedrijven van IMM.

De sollicitaties voor IBB ISBAK-personeel zijn vandaag gestart en zullen doorgaan tot het einde van de werkdag op 31 oktober 2022. Aanvragers moeten de volgende beroepskwalificaties hebben. In de officiële aankondiging wordt geen leeftijdsvereiste vermeld en kandidaten uit elke leeftijdsgroep kunnen zich aanmelden voor deze vacature.

Aanvragen zullen online worden ingediend bij "kariyer.ibb.istanbul", het officiële internetadres van IMM. Kandidaten die naar aanleiding van de sollicitaties geschikt worden geacht, worden uitgenodigd voor een gesprek. De lijst van documenten die door de kandidaten die voor het gesprek worden uitgenodigd, moeten worden meegebracht, wordt hieronder vermeld in de inhoud van de advertentie.

Welnu, wat zijn de sollicitatievereisten voor IBB ISBAK A.Ş werving van vast personeel? Hoe solliciteren? Hier zijn de details;

vacature

vacature

vacature

vacature
vacature

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen