Hackers richten hun blik nu op de onderwijssector

De ogen van hackers nu gericht op de onderwijssector
Hackers richten hun blik nu op de onderwijssector

Met de start van de nieuwe onderwijsperiode neemt de ernst van cyberaanvallen op het onderwijs toe. nieuwe onderwijsinstellingen kazanHackers, die er een derde deur van maken en met behulp van kwaadaardige software studentgegevens kunnen vastleggen, richten ernstige schade aan bij instellingen. Siberasist General Manager Serap Günal, die benadrukt dat het voor instellingen onvermijdelijk is om te zorgen voor apparaat-, systeem- en gegevensbeveiliging wanneer rekening wordt gehouden met deze realiteit, deelt de voorzorgsmaatregelen die onderwijsinstellingen kunnen nemen tegen cyberaanvallen.

Omdat cyberaanvallen op onderwijsinstellingen de afgelopen jaren wijdverbreid zijn, wordt het een belangrijke prioriteit voor onderwijsinstellingen om cyberbeveiligingsmaatregelen te nemen. Cyberaanvallen die onderwijsinstellingen moeten bestrijden, kunnen op veel verschillende manieren plaatsvinden. Vooral bij DDoS-aanvallen kunnen hackers storingen veroorzaken in de dienstverlening van onderwijsinstellingen en het functioneren van instellingen negatief beïnvloeden. Daarnaast verkopen aanvallers die zich met datalekaanvallen op gegevens van studenten en medewerkers richten, de in beslag genomen gegevens aan derden en berokkenen ze zichzelf ernstige schade. kazanHet kan drie deuren maken. Siberasist General Manager Serap Günal benadrukt dat onderwijsinstellingen die geen sterke cyberbeveiligingsmaatregelen hebben dergelijke aanvallen mogelijk lange tijd niet opmerken, en somt 4 belangrijke cyberbeveiligingsmaatregelen op die instellingen moeten nemen om geen slachtoffer te worden.

Onderwijsinstellingen worstelen met het nemen van effectieve cybersecuritymaatregelen!

Onderzoek toont aan dat onderwijsinstellingen tekortkomingen hebben in het beschermen van hun systemen en netwerken. Hoewel de belangrijkste reden voor deze tekortkomingen wordt gezien als een gebrek aan middelen en budget, hebben IT-professionals ook problemen met het bieden van brede netwerkbeveiliging omdat werknemers hun eigen technologische apparaten gebruiken en niet de instelling. Siberasist General Manager Serap Günal herinnert eraan dat ondanks al deze moeilijkheden van onderwijsinstellingen wordt verwacht dat ze cyberdreigingen bestrijden door passend beleid te bepalen om de veiligheid van student- en personeelsgegevens te waarborgen. van onderwijsinstellingen in 4 stappen.

Train alle docenten, studenten en medewerkers die het bedrijfsnetwerk gebruiken. Het geven van basistraining op het gebied van cyberbeveiliging voor alle gebruikers van uw netwerk is een belangrijke manier om de effecten van een gebrek aan financiering en middelen te verminderen. Deel voorzorgsmaatregelen door professionals over waar studenten, docenten en personeel op moeten letten, en tips voor het onderhouden van het netwerk op toegangspunten.

Ontwikkel een effectief cybersecuritybeleid binnen de context van de wet. Niet vergeten mag worden dat ook onderwijsinstellingen gebonden zijn aan diverse regelgeving, met name KVKK en AVG. Instellingen moeten weten hoe regelgeving geïmplementeerd moet worden om hun veiligheid binnen de kaders van de wet te beschermen. Er moet ondersteuning worden gezocht bij professionals die zowel administratief als technisch advies geven in dit verband.

Gebruik authenticatiemethoden. Het gebruik van multi-factor authenticatie-oplossingen in termen van gebruiksvriendelijkheid en gegevensbeveiliging vormt een van de meest kosteneffectieve manieren op het gebied van cyberbeveiliging van onderwijsinstellingen. Dankzij deze applicatie kunt u uw instelling sterker positioneren tegen cyberdreigingen.

Let op het gebruik van zakelijke e-mailadressen. Wanneer e-mailadressen die in onderwijsinstellingen worden gebruikt voor andere doeleinden worden gebruikt dan waarvoor ze bedoeld zijn, ontstaat er een mogelijkheid voor hackers om persoonlijke gegevens vast te leggen. Om deze reden wordt het beheersen van het gebruik van e-mail en het voorkomen van lekken gezien als het meest kritische punt waar onderwijsinstellingen aandacht aan moeten besteden.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen