De eerste sneeuw van het seizoen is gevallen in Erciyes

Eerste sneeuw van het seizoen in Erciyese
De eerste sneeuw van het seizoen is gevallen in Erciyes

De burgemeester van de grootstedelijke gemeente Kayseri Dr. Memduh Büyükkılıç deelde de eerste sneeuw van het seizoen in Erciyes tijdens zijn wandeling op de berg Ali in het eerste licht van de ochtend met de opmerking "Onze Erciyes kreeg zijn eerste sneeuw".

President Büyükkılıç, die de aandacht trekt met zijn eindeloze energie, zijn werk dat tot middernacht duurt en zijn ochtendwandelingen, begon de nieuwe dag weer vroeg.

President Büyükkılıç, die als dokter-president vaak het belang van wandelen en sporten voor de gezondheid uitdrukte, bleef een voorbeeld stellen en berichten over deze kwestie geven, en begon de dag met zijn ochtendwandeling op de berg Ali.

De burgemeester van de grootstedelijke gemeente Kayseri Dr. Memduh Büyükkılıç deelde zijn foto met zijn volgers op de sociale media met uitzicht op de berg Erciyes, die wit wordt na de vallende sneeuw, vanaf de berg Ali, en zei: “Onze Erciyes heeft ook zijn eerste sneeuw gekregen. Het uitzicht op onze Erciyes vanaf de berg Ali, de schoonheid van herfst en winter samen”, aldus het commentaar.

Burgemeester Büyükkılıç vestigde de aandacht op het belang van de ochtendwandeling en zei: “Als we elke nieuwe dag beginnen, laten we zowel onze geest als ons lichaam fit houden door een ochtendwandeling te maken. Ik nodig al mijn landgenoten uit voor ochtendsporten en wandelingen.”

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen