Derince Wellness Park Luchtfoto bekeken

Derince Healthy Life Park gezien vanuit de lucht
Derince Wellness Park Luchtfoto bekeken

Het Healthy Life Park, dat werd ontworpen in het gebied van het voormalige Militair Hospitaal van Derince, werd vanuit de lucht bekeken door de instructie van de burgemeester van de Kocaeli Metropolitan Municipality, Tahir Büyükakın. Het park, dat is gebouwd op een oppervlakte van 45 decares, wordt een plek waar de inwoners van de stad zich kunnen uitleven als het klaar is. In het zorgvuldig geplande project zullen sensorische therapiegebieden, een straatfitnessruimte voor kinderen, een kinderavonturenpark, een sensorische speeltuin die cognitieve intelligentie ondersteunt en vele interessante gebieden worden gebouwd.

TENNIS, BASKETBAL EN VOETBALVELD

In het kader van het project hebben de teams de ommuring van het park grotendeels voltooid. Terwijl de staalconstructie van de tennis- en basketbalvelden werd gemaakt, werden er hekwerken omheen getrokken. Na de lijnen van de velden waar de vloerproducties worden gemaakt, zal hun productie worden voltooid. Het tapijt van het voetbalveld wordt gelegd nadat de laatste laag steenslag is gegooid terwijl de staalproductie in volle gang is.

RUWE CONSTRUCTIE OK

In het kader van het project is de ruwbouw van de kantine, gebedsruimte, toilet en sportadministratief gebouw afgerond. Terwijl de dakproductie voor 70 procent werd voltooid, werd de staalconstructie van de 180 vierkante meter grote cafetaria gemaakt. Binnenkort start de interne fabricage van het gebouw. Wederom is het beton van het 700 vierkante meter grote terras voor het cafetariagebouw gelegd en begint de coating.

BINNENLANDSE PRODUCTIE BEGONNEN

In het kader van de werken werd de ruwbouw van het administratiegebouw van de sportvelden van 150 vierkante meter voltooid en werden de interieurproducties opgestart. Als het magere beton van de wandelpaden in het kader van het project is gelegd, zal de productie van coating beginnen. De graniet- en basalaat-kubussteenproducties van de tussenliggende wandelpaden in het park zijn voor een groot deel gerealiseerd.

SPEEL- EN FITNESSGEBIEDEN VOOR KINDEREN

Terwijl de borderproductie van de plantenbedden van het fytotherapiegebied werd uitgevoerd, werden de borderproducties van de rozentuin en reflexologiegebieden voltooid. Er wordt verder gewerkt aan speel- en fitnessruimtes voor kinderen. In deze context worden 1100 vierkante meter kinderspeelplaats, 550 vierkante meter fitness- en sensorische ruimtes gebetonneerd, terwijl aan de rand metalen beugels worden vervaardigd.

INFRASTRUCTUURWERKEN

Aan de andere kant gaan de infrastructurele werken gewoon door. Terwijl de productie van de regenwater- en afvalwaterinfrastructuur werd uitgevoerd, werd begonnen met de installatie van elektriciteitspalen. Terwijl het grondbeton van het gebied dat in het kader van het project als een plein was gepland, werd gestort, werden de infrastructuren van de droge poelen gebouwd en werd het beton gestort. Terwijl het fietspad rondom het park werd aangelegd, werd er ongeveer 300 meter aan productie gemaakt. Bodemversterking wordt gemaakt in de regio's waar de productie van harde vloeren wordt voltooid.

GESCHIKT VOOR SENSORISCHE THERAPIE

Wanneer het Wellness Park-project is voltooid, zullen er ruimtes zijn die geschikt zijn voor sensorische therapiemethoden, een rozentuin van 900 vierkante meter voor het reukvermogen, muziek voor het gehoor, een waterzwembad, een waterspiegel en vogelhuisjes, evenals gebieden voor de geluiden van vogels die in het park zullen nestelen.

ZORGVULDIG VOORBEREIDE THERAPIEGEBIEDEN

Het Healthy Life Park bestaat uit een fytotherapieruimte en fruitbomen voor de smaakzin, een reflexologieruimte voor de tastzin, structuur- en kruidenmaterialen die gebruikt worden voor het gezichtsvermogen; Door aandacht te besteden aan de harmonie van lijnen, vormen, kleuren en texturen, wordt het een plek die de burgers plezier geeft met ruimtes die geschikt zijn voor gebruik van de ruimte, een straatfitnessruimte, een avonturenpark voor kinderen, een zintuiglijke speeltuin die cognitieve intelligentie en rustgebieden.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen