Effectieve maatregelen tegen herfstallergie bij kinderen

Effectieve maatregelen tegen herfstallergie bij kinderen
Effectieve maatregelen tegen herfstallergie bij kinderen

Met de opening van scholen en lagere temperaturen begonnen seizoensziekten toe te nemen. Dr. Muammer Yıldız sprak over de symptomen van allergieën en wat te doen bij preventie.

dr. Volgens Yıldız, seizoensgebonden allergieën van het immuunsysteem; Het treedt op als gevolg van een overreactie op sommige externe factoren zoals schimmel en pollen. Hoewel de exacte oorzaak van seizoensgebonden allergieën niet bekend is, worden steeds meer gesteriliseerde omgevingen; Er wordt beweerd dat kinderen hun blootstelling aan dagelijkse microben verminderen door hun immuunsysteem te verlagen.

Door te stellen dat er een toename is van infecties van de bovenste luchtwegen met het koude weer in de herfst, de opening van scholen en de toename van de tijd die binnenshuis wordt doorgebracht, zijn de infecties gemakkelijk overdraagbaar. Muammer Yıldız onderstreepte dat infecties ook allergische symptomen kunnen veroorzaken.

Benadrukkend dat sommige van de symptomen die in de herfst bij kinderen optreden, worden veroorzaakt door allergieën, zegt Dr. De ster somde de symptomen als volgt op:

  • Loopneus, verstopte neus, branderig gevoel in de neus en jeukende neus
  • niezen
  • Roodheid, branderig gevoel, tranende ogen
  • Blauwachtig en paars uiterlijk onder de ogen
  • Postnasale infuus
  • Hoesten, piepende ademhaling, kortademigheid
  • Zweten tijdens de slaap

dr. Muammer Yıldız zei dat als de bovenstaande symptomen optreden, zo snel mogelijk een arts moet worden geraadpleegd om de behandeling niet uit te stellen.

Wat er kan worden gedaan tegen allergieën bij kinderen, gaat Yıldız als volgt verder:

“Je kunt voorkomen dat stuifmeel het lichaam binnendringt door een dun laagje vaseline rond de neus, lippen en ogen aan te brengen. Informeer uw kinderen om regelmatig hun handen te wassen, niet overdag met hun handen in hun gezicht te wrijven en om aandacht te besteden aan sociale afstand met hun vrienden.

Aangezien de kachels die u thuis bij koud weer gebruikt, de luchtvochtigheid in de kamer kunnen verlagen en de lucht kunnen drogen, moet u de kamer regelmatig ventileren. Bewaar niet te veel spullen in de kamer waar uw kind slaapt. Verwijderd houden van voorwerpen zoals bloemen, speelgoed, dekens, tapijten. Trek uw kind geen wollen of harige kleding aan. Was het beddengoed van je kind op minimaal 60 graden. Droog de was niet naast je kind, maar droog het in een lege ruimte.”

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen