Wie is Reha Muhtar, wie zou haar kind hebben misbruikt, waar komt ze vandaan, hoe oud is ze?

Wie is Reha Muhtar die haar kind zou hebben misbruikt Hoe oud is ze?
Wie is Reha Muhtar, wie zou haar kind hebben misbruikt, waar komt ze vandaan, hoe oud is ze?

Er werd beweerd dat de beroemde televisieprogrammeur Reha Muhtar, die lange tijd uit het zicht is geweest, haar 13-jarige dochter, geboren uit haar huwelijk met actrice Deniz Uğur, heeft geslagen omdat ze haar laptop niet had gegeven, en toen haar dochter zich verzette, beet ze in haar handen terwijl ze de laptop vasthield.

Volgens het nieuws van Birsen Altuntaş van tv100; Zijn ex-vrouw Deniz Uğur, die de afgelopen jaren een voogdijzaak aanspande tegen Muhtar, ontving een rapport van mishandeling van haar dochter en diende een aanvraag in bij de Anatolische 1st Family Court in Istanbul.

De petitie van Deniz Uğur omvatte de volgende verklaringen:

“Reha Muhtar, over wie ik klaag, is de vader van mijn kinderen. We zijn al lang uit elkaar. We hebben 2 gezamenlijke kinderen. De voogdij over de kinderen ligt bij hun vader. Ik heb mijn kinderen Mina Deniz en Poyraz Deniz van hun scholen in Tarabya gehaald op 12.09.2022 op de dag van persoonlijke betrekkingen met de beslissing van de familierechtbank van Istanbul.

We kwamen 's avonds samen thuis, terwijl ik in de residentie was, zei mijn dochter Mina dat haar vader Reha haar de vrijdag ervoor heel erg had geslagen. Hij bevestigde zelfs zijn eerdere gedrag door te zeggen dat hij hem deze keer erg slecht had geslagen. In feite had Mina eerder een klacht ingediend tegen haar vader wegens letsel. Later, toen haar vader haar onder druk zette, gaf ze haar klacht op.

De jongen liet me de slagen op zijn lichaam zien. Mijn dochter had blauwe plekken en blauwe plekken op haar armen en benen. Ik zag ook bijtwonden op zijn handen. De jongen was erg nerveus en bang omdat hij in het weekend naar het huis van zijn vader zou terugkeren. Hij zei tegen me: 'Als je over mijn vader klaagt, vermoordt hij me'.

We waren alleen tijdens deze gesprekken.Ik kalmeerde mijn dochter en bracht haar naar het Kavacık Medistate Hospital. Zelfs de dokter begreep, nadat hij mijn dochter daar had onderzocht, dat het kind bang was en een slecht humeur had. Hij heeft dit aan mij doorgegeven. De tweelingbroer van mijn dochter, mijn zoon Poyraz, is ook helemaal teruggetrokken…”

Na onderzoek van het bewijsmateriaal beval de rechtbank Reha Muhtar een maand te schorsen.

Wie is Reha Muhtar, waar komt ze vandaan, hoe oud is ze?

Reha Muhtar (geboren in Istanbul, 21 juli 1959) is een Turkse televisieprogrammeur, commentator en nieuwspresentator.

Hij woonde 's winters in Ankara en 's zomers in Istanbul, aangezien zijn vader, die oorspronkelijk uit Kirkuk en Iraakse Turkmeens kwam, als docent werkte bij de afdeling Arabische taal en literatuur aan de faculteit taal, geschiedenis en aardrijkskunde. Hij voltooide de lagere, middelbare en middelbare school aan het TED Ankara College. Hij voltooide zijn hoger onderwijs aan de Universiteit van Ankara, Faculteit Politieke Wetenschappen, School of Press and Broadcasting.

Hij begon zijn carrière in 1983 als verslaggever bij de krant Milliyet. Na het verlaten van de krant Milliyet in 1985, verhuisde Muhtar naar TRT en werd bekend als een TRT-correspondent in Athene, Griekenland. Tijdens zijn Athene-jaren werd hij de Griekse bridgekampioen. In 1991 begon hij met het voorbereiden van het "Line of Fire"-programma, vergelijkbaar met het programma Crossfire van CNN International. Hij verliet TRT in 1993 en verhuisde naar Kanal D. Na de verkoop van Kanal D in 1994 verliet hij Kanal D en keerde terug naar TRT. Hoewel hij TRT verliet en in 1995 naar Star TV verhuisde, verliet hij dit kanaal na korte tijd en keerde terug naar Kanal D. Hij verliet Kanal D in 1996 en verhuisde naar Show TV, waar hij de belangrijkste nieuwspresentator en hoofdredacteur van nieuws werd. Hij begon te schrijven voor de krant Akşam in 2000. Muhtar, die in 2002 Show TV en de krant Akşam verliet, keerde terug naar Star TV. Muhtar, die Star TV in 2003 verliet, bleef een tijdje schrijven voor de Star-krant, maar verliet Star Media Group in hetzelfde jaar. Hij stapte over naar ATV in 2004, werd de jury van de Academie Turkije en begon te schrijven voor de Sabah-krant. Reha Muhtar, die in 2006 de Ciner Media Group verliet, presenteerde haar programma PişşTi op Show TV. In hetzelfde jaar, nadat het programma was afgelopen, verliet hij Show TV en begon hij te schrijven voor de Vatan-krant. Muhtar, die in 2007 overstapte naar FOX en het Crossfire-programma presenteerde, verliet dit kanaal nadat het programma datzelfde jaar eindigde. Hij keerde 3 keer terug naar Show TV en werd een wedstrijdpresentator en verliet dit kanaal weer. In 2009, na het maken van het "Very Different" programma op CNN Türk, werd hun programma "Son Kale" uitgezonden op Kanaltürk. Muhtar, die in 2011 met veel verschil een programma op Kanaltürk maakte, verliet deze zender. Muhtar verliet uiteindelijk de Vatan-krant in november 2016.

Haar huwelijk met Selin Çağlayan, een journaliste zoals zij, in 1983 duurde vijf jaar. De relatie die in 2001 begon met Nilüfer eindigde in 2003 met het persbericht van het duo. In 2006-2007 verscheen hij veel in de roddelbladen met zijn relatie met zanger Gülşen. Haar relatie met actrice Deniz Uğur in 2008 eindigde in 2010. Reha Muhtar is de geestelijke vader van Nilüfers dochter Ayşe Nazlı, en ze hebben twee kinderen, Mina en Poyraz, die in 2009 werden geboren uit haar relatie met actrice Deniz Uğur.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen