Betonnen vloerwerkzaamheden gaan door in Bozüyük Nostalgic Tram Project

Betonnen vloerwerken gaan door in Bozuyuk Tram Project
Betonnen vloerwerkzaamheden gaan door in Bozüyük Nostalgic Tram Project

Het werk van het Nostalgic Tram-project, dat zal worden gebouwd aan de hoofdstraat in het districtscentrum van Bozüyük, gaat door.

Burgemeester Mehmet Talat Bakkalcıoğlu van Bozüyük bezocht de betonnen vloerwerken van het Rail System Nostalgic Tram-project en voerde inspecties uit. Bakkalcıoğlu werd door de gemeente Bozüyük naar het district overgebracht. kazanDe bouwwerkzaamheden van het project Rail System Nostalgic Tram, dat van start gaat, gaan op volle toeren door. Voorzitter Bakkalcıoğlu, die deelnam aan de lopende betonvloerwerkzaamheden aan de İsmet İnönü-straat, deed onderzoeken en kreeg informatie over de werken. President Bakkalcıoğlu wenste het personeel gemak bij hun werk en zei: “We hebben ons Rail System Nostalgic Tram Project naar ons district gebracht. kazanOns werk gaat op volle toeren door.” gezegd.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen