President Zeybek maakt een einde aan het nieuws over het kabelbaanproject

President Zeybek zet het laatste punt op het nieuws over het kabelbaanproject
President Zeybek maakt een einde aan het nieuws over het kabelbaanproject

De burgemeester van Afyonkarahisar, Mehmet Zeybek, maakte een einde aan het nepnieuws over het Ropeway-project.Om het valse nieuws te verduidelijken dat de projectaanbesteding was geannuleerd, zei onze president dat het bedrijf deze maand met de productie zal beginnen.

“WE GEVEN GEEN KANSEN AAN DIEGENEN DIE PROBEREN TE VISSEN IN WAUW WATER”

In antwoord op de vraag die hem werd gesteld over het lot van het project tijdens de gemeenteraadsvergadering, zei de burgemeester: "Iemand probeert te vissen in troebel water in Afyon. Met het verlof van Allah geven we die kans niet... Een bevriende journalist van ons schreef. "Sommige mensen kwijlen, ze proberen er tegen in te gaan, maar ze zullen die kans niet kunnen vinden", zei hij.

“WIJ ZULLEN DE SITE VASTSTELLEN, BEGINNEN MET DE PRODUCTIE”

Zeggen dat de goedkeuring van het project is verkregen van de Raad van Monumenten, zei de president; “Voordat ik naar de Algemene Vergadering ging, heb ik met de ambtenaar van het aannemersbedrijf gesproken... Zij hebben de Algemene Directie Musea gevraagd om een ​​besluit over het uitvoeringsplan, de Algemene Directie Musea heeft dit besluit genomen, het is goedgekeurd door de Monumentenraad. Hij heeft een bouwplaats in Amasya. Hij brengt en bouwt de bouwplaats op 10 of 15 september en zei: "Ik heb het materiaal gekocht, alles is klaar". Het zal de productie starten', zei hij.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen