Siteposities in zoekmachines controleren

Siteposities controleren op zoekmachines
Siteposities in zoekmachines controleren

Er zijn tal van diensten voor het volgen van de posities van de website. Onder hen zijn zowel betaalde als gratis versies. Hoe te navigeren in het midden van deze en seo tools ranking checker hoe te kiezen Allereerst moet je je doelen ontwikkelen. Als je een goede visualisatie en gemakkelijke navigatie tussen projecten nodig hebt, zijn er tools voor deze taak. Als je mobiele bewerking en extra tools nodig hebt, zal een andere het lukken.

Gratis online analysediensten voor sitelocaties

Gratis diensten voor het controleren van posities zijn niet geschikt voor diepgaande analyse van websitepromotie, omdat ze geen geschiedenis opslaan, geen visualisaties hebben en meer geschikt zijn voor eenmalige positiecontrole. Een paar van die:

  • cy-pr.com – tot 30 gratis cheques;
  • seogadget.ru - tot 30 trefwoorden. Met Seogadget kun je posities innemen op PS Google en Yandex;
  • analysesaita.com - Hiermee kunt u van maandag tot vrijdag 30 verzoeken per dag ontvangen voor Yandex en Google, 100 verzoeken in het weekend en 25 verzoeken op updatedagen.

Search engine update (search database update) is het proces van het updaten van de databases van de zoekmachine, waardoor nieuwe documenten worden toegevoegd, nieuwe links in rekening worden gebracht en andere parameters die van invloed zijn op de ranking van de site worden bijgewerkt. Als gevolg hiervan kan de locatie van de site veranderen, maar niet altijd.

In de context van het volgen van locaties wordt dit concept vooral toegepast op de Yandex-zoekmachine, waar één tot drie keer per week updates kunnen worden uitgevoerd. Google wordt voortdurend bijgewerkt. Er zijn verschillende services voor het bewaken van Yandex-updates.

Betaalde services om locatielocaties te controleren

Met deze services kunt u de regio, de frequentie van controles, de geschiedenis opslaan en een duidelijke visualisatie hebben om locaties te verwijderen. Bovendien hebben sommige een aantal extra tools voor de SEO-professional.

De voordelen van deze diensten voor het controleren van locaties zijn onder meer:

  • Posities controleren op mobiele en desktopversies.
  • Volg verzoeken in elke taal in elke regio van de wereld.
  • Frequentiecontroles en queryclustering zijn beschikbaar.
  • Automatische selectie en analyse van concurrenten - u kunt de dynamiek van posities volgen.
  • Er is meestal een gemakkelijke integratie met de meest voorkomende ingebouwde tools van zoekmachines.
  • De update kan elke dag automatisch, handmatig of na de updates van de zoekmachines.

Met betaalde services kunt u ook sancties diagnosticeren, links analyseren, trefwoorden selecteren en de titel en relevantie van teksten analyseren.

Er zijn geen perfecte oplossingen voor iedereen. Echter, verschillende tools en diensten voor het plaatsen van gastblogs blijft evolueren. Hun grootste nadeel is het gebrek aan end-to-end analyses voor projectgroepen, wat cruciaal is voor analyse bij het promoten van een site.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen