Antalya Golden Orange Film Festival begint op 1 oktober met een traditionele stoet!

Antalya Golden Orange Film Festival begint in oktober met een traditionele Cortege
Antalya Golden Orange Film Festival begint op 1 oktober met een traditionele stoet!

Het aftellen is begonnen voor het 59e Antalya Golden Orange Film Festival, georganiseerd door de Antalya Metropolitan Municipality en georganiseerd met de bijdragen van het Turkse Ministerie van Cultuur en Toerisme. Het 59e Antalya Golden Orange Film Festival begint op zaterdag 1 oktober met het traditionele enthousiasme van de stoet.

Het festival begint met de traditionele stoet die op 1 oktober om 15.30 uur wordt gehouden, na een onderbreking van twee jaar. Cortege, Perihan Savaş, Erkan Can, Nurgül Yeşilçay, Abdurrahman Keskiner, Ayşenil Şamlıoğlu, Gülsen Tuncer, Engin Ayça, Hatice Aslan, Melike Demirağ, Nilüfer Aydan, Mustafa Alabora, Salih Güney, Selih Güneri, Salih Güneri, Salih Güneri Ayça Ayşin Turan, Şenay Gürler, Muzaffer İhdurmaz, Necip Sarıcı, Reis Çelik, Burak Tozkoparan, Sitare Akbaş, Ayçin İnci, Kemal Uçar, Biket İlhan, Anıl Çelik, Burak Serdar Şanal, Nutrum, Onur Elbay, İ De stoet, die begint voor de Glazen Piramide, met deelname van Ayşe Erbulak Özgürdal, Özden Özgürdal, Şebnem Burcuoğlu, Meltem Pamir Tan en vele andere bekende namen uit de wereld van film en televisie, gaat verder op 100. Yıl, Güllük Caddesi, Cumhuriyet-plein, Üç Kapılar en Işıklar, en gaat verder op Karaalioğlu.Het park eindigt bij het oude stadhuis.

Openingsceremonie

Na de stoet vindt de openingsceremonie van het festival plaats om 20.30 uur in de sporthal van Antalya met de presentatie van Nefise Karatay en Yekta Kopan. De ceremonie wordt live uitgezonden op Halk TV. Tijdens de ceremonie waar Honor Awards worden uitgereikt aan Perihan Savaş en Erkan Can, en de Achievement Award wordt uitgereikt aan Zerrin Tekindor, zullen ook de winnende projecten van de Literary Adaptation Script Competition worden aangekondigd. Mustafa Sandal zal een concert geven tijdens de openingsceremonie, die wordt gehouden met deelname van de teams en juryleden van de films die op het festival worden vertoond.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen