Alanya kabelbaan opnieuw geactiveerd

Alanya-kabelbaan opnieuw geactiveerd
Alanya kabelbaan opnieuw geactiveerd

De Alanya-kabelbaan, die naar verluidt werd stopgezet omdat de aanbestedingsvoorwaarden niet werden nagekomen, is weer in gebruik genomen.

Wat betreft het onderwerp, Alanya Teleferik A.Ş. In de verklaring van de gemeente Alanya stonden ongegronde beschuldigingen dat zij niet voldeed aan de voorwaarden van het contract met de gemeente Alanya en dat de Alanya-kabelbaan om deze reden door de gemeente was verzegeld. In overeenstemming met de brieven van het directoraat Wetenschappen van de gemeente Alanya van 23 augustus 2022 en 25 augustus 2022, leven en eigendom tijdens de elektrische onderhouds-, reparatie- en verbeteringswerken, die beginnen op 29.08.2022 en 30 (dertig) dagen duren, in de sociale voorziening en het park naast onze faciliteit. Ons bedrijf moest de activiteiten van de kabelbaan tijdelijk opschorten om verlies van mensenlevens te voorkomen.” Uitspraken werden gebruikt. De kabelbaan, waarvan de werking per 30 augustus werd stopgezet, is gisteren in gebruik genomen. De mensen uit de regio, die het moeilijk hadden met de ophanging van de kabelbaan, verwelkomden de heringebruikname van de kabelbaan met vreugde. In de verklaring van de autoriteiten over dit onderwerp werd vermeld dat de kabelbaan in gebruik werd genomen nadat de gemeente Alanya haar werkzaamheden in de regio had voltooid.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen