Ministerie van Justitie moet 80 gecontracteerd personeel rekruteren

ministerie van Justitie
Adalet Bakanlığı

Tewerkgesteld worden in gecontracteerde functies in penitentiaire inrichtingen die onder het directoraat-generaal van de gevangenissen en detentiecentra vallen; Paragraaf (B) van artikel 657 van de Ambtenarenwet nr. 4, Bijlage 06 van de Beginselen betreffende de tewerkstelling van contractueel personeel, die in werking is getreden bij het besluit van de Raad van Ministers van 06/1978/7 en genummerd 15754/2, Werving van in totaal 8 personeelsleden, waaronder 37 psychologen, 16 Leraren, 19 Maatschappelijk werkers, 2 Dierenartsen, 1 Ingenieur (bouw), 1 Ingenieur (voeding) en 4 Fysiotherapeuten, door middel van een mondeling examen conform het tweede lid en de bepalingen van de Regeling Onderzoek, Benoeming en Overplaatsing van het Ministerie van Justitie worden gedaan. De te werven provincies en quota staan ​​vermeld in bijlage-80.

Voor details van advertentie KLIK HIER

APPLICATIE VOORWAARDEN

Conform de Ambtenarenwet nr. 657 en het Reglement Examen, Benoeming en Overplaatsing Ambtenaren van het Ministerie van Justitie moeten kandidaten aan de volgende voorwaarden voldoen.

a) Turks staatsburger zijn,

b) Zelfs als de termijnen vermeld in artikel 53 van het Turkse Wetboek van Strafrecht zijn verstreken; misdaden tegen de veiligheid van de staat, misdaden tegen de constitutionele orde en het functioneren van deze orde, verduistering, afpersing, omkoping, diefstal, fraude, vervalsing, misbruik van vertrouwen, frauduleus Niet veroordeeld worden voor faillissement, manipulatie van biedingen, manipulatie van prestaties , het witwassen van eigendomswaarden die voortkomen uit misdaad of smokkel,

c) Voor mannelijke kandidaten, geen militaire dienst hebben, geen militaire leeftijd hebben, actieve militaire dienst hebben gedaan als ze de militaire leeftijd hebben, of worden uitgesteld of overgeplaatst naar de reserveklasse,

d) Een positieve uitslag van het veiligheidsonderzoek, (Voor kandidaten die geslaagd zijn voor het mondeling examen wordt veiligheidsonderzoek en archiefonderzoek uitgevoerd.)

e) hij/zij geen geestesziekte of lichamelijke handicap heeft die hem/haar kan beletten zijn/haar taak ononderbroken uit te voeren; er is geen scheelzien, blindheid, kreupelheid, gehoorverlies, vaste gelaatstrekken, ledemaatgebrek, stotteren en soortgelijke obstakels; Om te documenteren met een gezondheidsraadsrapport dat ze zullen ontvangen van volwaardige staatsziekenhuizen die zijn aangesloten bij het ministerie van Volksgezondheid, (gezondheidsraadsrapport zal worden gevraagd van kandidaten die slagen als resultaat van het mondelinge examen.)

Toepassingsmethode en duur

Aanvragen starten op 30 september 2022 om 09.00:14 uur en eindigen op 2022 oktober 17.30 om XNUMX:XNUMX uur. Kandidaten dienen hun sollicitatie in via e-Government door in te loggen via het adres van het Ministerie van Justitie – Career Gate Public Recruitment of Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) en het sollicitatiescherm te gebruiken dat actief wordt binnen het datumbereik van de sollicitatie op e-overheid. Aanvragen die persoonlijk of per post worden ingediend, worden niet in behandeling genomen.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen