Waarschuwing van Alkin aan branchevertegenwoordigers: 'Je moet vorm krijgen volgens de markt'

Waarschuwing voor sectorvertegenwoordigers van Alk die volgens de markt vorm moeten krijgen
Waarschuwing van Alkin aan sectorvertegenwoordigers 'Je moet vorm krijgen volgens de markt'

PLAT Private Label Products Manufacturers and Suppliers Association, in het tweede evenement van PLAT Talks, Istanbul Topkapı University Rector Prof. dr. Het bood onderdak aan Emre Alkin en de beroemde komiek Ceyhun Yılmaz. Het delen van de routekaart die instellingen moeten volgen in het nieuwe normaal, zegt prof. dr. Emre Alkin zei: "Het nieuwe normaal is anders dan het oude normaal. Als je groot genoeg bent, geef je de markt vorm, maar als je klein bent, moet je de markt vormgeven.” Hij deed suggesties aan zakenmensen. Ceyhun Yılmaz daarentegen had leuke momenten voor de deelnemers.

Volgens gegevens van augustus die zijn bekendgemaakt door het Turks Instituut voor de Statistiek (TUIK), steeg de jaarlijkse inflatie van 79,60 procent naar 80,21 procent, waarmee de piek van 24 jaar opnieuw werd bereikt. Leden van de vereniging en vele toonaangevende namen uit de industrie ontmoetten elkaar op het PLAT Talks-evenement, voor de tweede keer georganiseerd door de PLAT Private Label Products Industrialists and Suppliers Association, die zich blijft inspannen voor de ontwikkeling en oplossing van de problemen van het private label productensector, die de handrem is van de inflatie.

Tijdens het eerste deel van het evenement dat op donderdag 22 september in het Crowne Plaza in Istanbul-Kurtköy werd gehouden, sprak prof. dr. Emre Alkin beantwoordde de laatste situatie in de wereldmarkten, verwachtingen en vragen voor de komende periode.

“UW BEDRIJVEN ZIJN ONS LAND NIET VAN U”

"U moet prioriteit geven aan uw zakelijke uitgaven." zei prof. dr. Alkin zei: “We hebben opnieuw het belang ingezien van het vermijden van onnodige uitgaven en gekwalificeerd personeel tijdens de pandemieperiode. Onze zakenmensen zijn één van de 4 productiefuncties. Deze 4 productiefuncties zijn arbeid, kapitaal, land en ondernemer. Land is ons thuisland, arbeid is onze burger en kapitaal is van ons. Uw bedrijven zijn van ons land, niet van u. Daarom moeten we met deze punten in het achterhoofd handelen", zei hij.

DEEL DE ROADMAP DIE INSTELLINGEN MOETEN VOLGEN

Bewerend dat oorlogen, pandemieën of onverwachte situaties altijd wereldwijd kunnen voorkomen, zegt prof. dr. Alkin deed de volgende uitspraken in het vervolg van zijn verklaring:

“We moeten ons concentreren op de oplossing. Deel de problemen met uw medewerkers en zoek samen naar de oplossing. Verhoog de weerstand. Want als er weer een casus is, moeten de principes die het bedrijf overeind houden al voorbereid zijn. We zullen plannen om weer aan het werk te gaan. 'Hoe kunnen we weer dezelfde prestatie leveren?' We zullen proberen de prestaties op het gebied van werkefficiëntie te verhogen door de vraag te activeren. We voorspellen het nieuwe normaal.

“ALS JE KLEIN BENT, ZAL JE DYNAMISCH ZIJN, ALS JE GROOT BENT, ZAL JE MATERIAAL ZIJN”

Het nieuwe normaal is anders dan het oude normaal. Als je groot genoeg bent, geef je de markt vorm, maar als je klein bent, moet je de markt vormgeven. Als je klein bent, ben je dynamisch, als je groot bent, ben je moreel.”

GAZİ MUSTAFA BENADRUKT DE VERKLARING VAN KEMAL ATATÜRK

Ook plaats makend voor de verklaring van Gazi Mustafa Kemal Atatürk op het Izmir Economy Congress in 1923, Prof. dr. Alkin, “Atatürk zei: 'Kijk, heren. Persoonlijke belangen gaan vaak boven de belangen van de samenleving. Het is waar. Maar persoonlijke belangen moeten concurrerend blijven. Als je echter denkt dat het alle problemen van de samenleving, alle problemen van de markt en de concurrentieomgeving die voortkomt uit persoonlijke belangen, zal oplossen, dan is dat achteloosheid. Daarom is het logisch dat de staat als regelgevende autoriteit naar voren komt. Bij het uitvoeren van deze taak moeten echter de marktregels worden gerespecteerd. Geen enkele staat kan immers boven zijn individu uitstijgen.' Het is 1923. De Republiek is nog niet uitgeroepen. De besprekingen in Lausanne zijn opgeschort, zei Atatürk deze dingen. Daarom begrijpen we dat de fundamenten van de Republiek solide zijn.” eindigde zijn toespraak.

CEYHUN YILMAZ GEWAARSCHUWD: DE LEEFTIJD VAN TELEFOONVERSLAVING IS LAAG TOT 3 GEWEEST

prof.dr. De beroemde komiek Ceyhun Yılmaz, die na Emre Alkin de microfoon overnam, bezorgde de zakenmensen leuke momenten. Ceyhun Yılmaz, die entertaint en je ook aan het denken zet, waarschuwde het publiek door te stellen dat de leeftijd van telefoonverslaving is gedaald tot 3, aangezien we allemaal moeders en vaders zijn met betrekking tot verslaving aan sociale media.

Het evenement eindigde met M. İmer ÖZER, voorzitter van de PLAT Association, die alle deelnemers op het podium uitnodigde om de dag te herdenken en een familiefoto te maken.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen