Minister Kasapoğlu verwelkomde universiteitsstudenten op het YHT-station van Ankara

Minister Kasapoğlu verwelkomt universiteitsstudenten op Ankara YHT Station
Minister Kasapoğlu verwelkomde universiteitsstudenten op het YHT-station van Ankara

Minister van Jeugd en Sport Mehmet Muharrem Kasapoğlu verwelkomde de universiteitsstudenten die in de hoofdstad zullen studeren aan het hogesnelheidstreinstation van Ankara. Tijdens de ceremonie die werd bijgewoond door de plaatsvervangend algemeen directeur van de Turkse Staatsspoorwegen (TCDD), İsmail Hakkı Murtazaoğlu en de regiomanager van YHT, Yunus Uğurlu, ontmoette minister Kasapoğlu de studenten. sohbet Hij gaf het boek cadeau.

Het ministerie van Jeugd en Sport opende tussen 19 september en 5 oktober 2022 een oriëntatie- en promotiestand op het Ankara YHT Station om universiteitsstudenten te begeleiden die in Ankara gaan studeren. Minister van Jeugd en Sport Mehmet Muharrem Kasapoğlu bezochten beiden de stand op het Ankara YHT Station en begroetten de universiteitsstudenten en hun families die met de trein naar de hoofdstad kwamen. met jongeren sohbet Minister Kasapoğlu presenteerde een boek aan de studenten.

"We blijven onze studenten verwelkomen die zich in onze slaapzalen hebben gevestigd op de tribunes op de luchthavens, terminals en stations in de 81 provincies en districten van Turkije." Minister Kasapoğlu zei: “We waren vandaag op het hogesnelheidstreinstation van Ankara en we verwelkomden onze studenten en hun families met veel geluk en opwinding. Welkom." gebruikte de uitdrukking. Kasapoğlu voegde eraan toe dat ze klaar staan ​​om allerlei soorten ondersteuning aan jongeren te geven.

TCDD plaatsvervangend algemeen directeur İsmail Hakkı Murtazaoğlu, YHT regiomanager Yunus Uğurlu en protocolleden woonden de welkomstceremonie bij.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen