METU Student Study Station geopend

METU Studentenwerkplek geopend
METU Student Study Station geopend

Ankara Metropolitan Municipality bouwde een studiegebied en bibliotheek voor studenten op het METU-metrostation. ABB-voorzitter Mansur Yavaş, die de opening bijwoonde van het "METU-studiestation", dat vooral studenten begon te dienen na de stations Kızılay en Dikimevi, ontmoette de jongeren.

Ankara Metropolitan Municipality zet haar "studentvriendelijke" praktijken voort die het leven van studenten uit de hoofdstad gemakkelijker maken.

Na de stations Kızılay en Dikimevi opende ABB het studiegebied en de bibliotheek van het metrostation Middle East Technical University (METU) voor studenten uit Başkent.

Jongeren toonden grote belangstelling voor ABB-president Mansur Yavaş, die de opening bijwoonde van het centrum, dat begon te dienen onder de naam "METU Student Study Station".

KRIJG INFORMATIE TERWIJL U HET SLOW STATION BEZOEKT

ABB-president Mansur Yavaş, die de opening bijwoonde van het “METU Student Study Station”, zei:

“We bouwen er een onder de parkeerplaats bij Kurtuluş Park. Het heeft een binnenoppervlak van 2 vierkante meter. Dan is er nog het schaatsen in het Independence Park. Het zal gericht zijn op de universiteiten van Ankara, Hacettepe en TED. We huurden een ondergrondse plaats van het Ministerie van Landbouw naast het gebied waar een Atatürk-bosboerderij is. Er ligt een tapijtveld naast, we maken het open. We zullen Clothing World in Sıhhiye toewijzen aan jongeren. Er is ook een buurtsituatie in Esat. Het zal er voor je zijn. We proberen ook andere bibliotheken te maken.”

Mansur Yavaş, die het station bezocht en informatie kreeg van de afdelingshoofden, sprak met de jongeren op de werkplek die hij in het veld zag. sohbet hij deed. Slow, die de studenten die grote belangstelling voor hem toonden niet beledigde, nam veel foto's met hen.

DE BIBLIOTHEEK HEEFT EEN OPPERVLAKTE VAN 580 VIERKANTE METER

Na de opening op het METU-station Çayyolu Metro, ontmoette EGO General Manager Nihat Alkaş de studenten en beantwoordde hij de vragen van de studenten die de bibliotheek een voor een bezochten.

Alkaş verklaarde dat ze de derde stationsbibliotheek en het studiegebied in gebruik namen na de stations Kızılay en Dikimevi, en zei: "De tentoonstellingshal van 580 vierkante meter op het METU-station was aangewezen als tentoonstellingshal, maar onze president Mansur wilde dat deze plek voor studenten zou zijn en om te vormen tot een ruimte die studenten aanspreekt. Het Department of Science Affairs voerde de renovatiewerken van deze plek uit. De afdeling Vrouwen- en Gezinsdiensten zet haar activiteiten voort. Gratis internet, computers en gratis cafetaria-diensten zullen worden verstrekt aan onze studenten. Onze jongeren kunnen hier tot het laatste metrouur boeken lezen en internetten met hun vrienden. We zullen doorgaan met het openen van nieuwe bibliotheken in geschikte gebieden”, zegt ABB Head of Women and Family Services, Dr. Serkan Yorgancılar zei:

“Vandaag hebben we ons bibliotheekstation op METU Metro Station geopend. We blijven elke dag van de week tot 24 uur van dienst. Al onze universiteitsstudenten kunnen profiteren van de boeken in onze bibliotheek, internet en onze gratis thee-, koffie- en soepservice.”

VOLLEDIGE OPMERKING VAN JONGEREN NAAR HET STATION

De jongeren, die vanaf de eerste dag grote belangstelling voor het station toonden, uitten hun gevoelens met de volgende woorden:

Zehra Pool: "Ik ben een universiteitsstudent. Zulke studieplekken als de bibliotheek hadden we echt nodig, en vooral in de metro is dat een groot voordeel voor ons. Vorige maand is er weer een geopend. Hij is ook erg efficiënt, we toerden daar ook. Het is ook erg fijn om internet te hebben, vooral in de metro's... We zijn erg blij. Hartelijk dank aan onze voorzitter."

Nurgul Kalkan: “Ik denk dat het een heel goede opening wordt. Het hebben van deze bibliotheken is zeker een enorm voordeel geweest voor jongeren. Ons bereik is zeer goed geweest. Vooral de beschikbaarheid van internet en computers is voor ons een goede kans geweest. Vooral voor universiteitsstudenten een groot voordeel. Ik wil mijn burgemeester Mansur bedanken voor het feit dat hij ons zo'n kans heeft gegeven, omdat ik niet heb nagedacht over onze bibliotheken die zo uitgebreid en op voldoende niveau zijn."

Ahmet Balçırpanli: “Als je naar de situatie kijkt, willen we naar het buitenland omdat deze kansen worden geboden in veel Europese landen, Europese landen waar we naartoe willen. We zijn trots om dergelijke acties in onze stad, in de hoofdstad van Turkije, te zien en om jonge mensen zoals wij een kans te bieden. Dus we denken dat we uit de metro zullen stappen en onze vriend zullen ontmoeten, we hebben bijvoorbeeld 10-15 minuten, misschien een half uur. Welke jongere zou geen kans zien om hier te komen, een boek te lezen, iets op de computer te onderzoeken en dan af te spreken met een vriend in plaats van buiten te wachten? Dit is een kans die de gemeente ons biedt.”

Taha Arda Cakir: “Ik vind deze plek erg mooi. De gedachten van onze president Mansur over dit onderwerp maakten ons blij dat onze vrienden op het metrostation hier samen konden komen en iets konden leren terwijl ze wachtten. Het maakt ons allemaal blij om bij ons te zijn en ons te steunen. Ons vervoermiddel is de metro. In dit opzicht is er een comfortabele omgeving waarin alle studenten kunnen in- en uitstappen... Tijdens het transport brengen we hier allemaal het grootste deel van onze tijd door. Onze wachttijden en vergaderingen vinden hier plaats. In de tussentijd wordt het een grote overwinning voor ons allemaal.”

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen