Nieuw tijdperk bij IEKKK Begonnen met Flamingo Road Trip

Nieuwe termijn in IEKKK begonnen met Flamingo Road Trip
Nieuw tijdperk bij IEKKK Begonnen met Flamingo Road Trip

De nieuwe termijn van de Izmir Economic Development Coordination Board is begonnen. Voorafgaand aan de bijeenkomst in het İzmir Agricultural Development Center, de leden van de raad, de burgemeester van de grootstedelijke gemeente van İzmir, die alle inwoners van İzmir uitnodigde om deze unieke natuur te zien. Tunç SoyerHij toerde Flamingo Road georganiseerd door . In de vergadering werd de route van de nieuwe periode uitgetekend.

De Coördinatieraad voor Economische Ontwikkeling van İzmir (İEKKK) begon de nieuwe termijn met een reis naar de Flamingo Road na een pauze in april. Burgemeester van de grootstedelijke gemeente van Izmir Tunç SoyerTijdens de rondleiding georganiseerd door .

Na de rondleiding nodigde de president alle Izmiriërs uit op de Flamingo Road. Tunç SoyerWe hebben een gezegde: "Als een vis die in de zee leeft zonder het te weten. Dit is een uitdrukking die op veel gebieden van het leven kan worden gebruikt. Onze huidige locatie ligt op een half uur rijden van de woonwijk Izmir. Mensen gaan naar Kenia, Californië, Florida en geven het geld van de wereld uit om zo'n geografie te zien. Het ligt recht onder onze neus, maar helaas weten veel inwoners van Izmir er niets van. Dit is een enorm verlies. Deze buitengewone rijkdom moet bekend en erkend worden. Daarom houden we deze bijeenkomst hier.”

“Laten we ons bewust zijn van deze rijkdom”

İEKKK-president Mehmet Ali Kasalı zei: “We denken dat het moeilijk zal zijn om namens İzmir te beslissen zonder deze plaats te zien. We zullen het concept van habitat leren door hier te wonen, zodat we ons bewust kunnen worden van deze rijkdom terwijl we beslissingen nemen over İzmir en İzmir uitdrukken op bepaalde plaatsen. Laten we manieren zoeken om deze rijkdom niet te schaden terwijl we plannen maken over İzmir. Daarom hebben we deze reis georganiseerd omdat we denken dat als onze opinieleiders en presidenten deze plek zien, hun volgende beslissingen veel gezonder zullen zijn. We zullen voor de volgende nieuwe termijn samenwerken met onze burgemeester van de grootstedelijke gemeente van Izmir. Zowel wij als de Metropolitan hebben studies over deze plek. We zijn samen om de mogelijkheden van de Metropolitan te combineren met onze ideeën en werken. Een van onze belangrijkste doelen bij IEKKK dit jaar is ervoor te zorgen dat alle projecten over İzmir bekend zijn en gedeeld worden door opinieleiders.”

“De gemene deler zal altijd İzmir zijn”

Na de rondleiding werd de eerste bijeenkomst van de nieuwe term gehouden in het İzmir Agricultural Development Centre (İZTAM). Tijdens de opening van de 110e vergadering van de Raad van Bestuur sprak voorzitter Soyer zijn opwinding uit voor de nieuwe termijn en zei: “İEKKK is een van de meest kritieke instellingen van İzmir. Het heeft een zeer brede vertegenwoordigingscapaciteit. De gebouwen vertegenwoordigd door elke vertegenwoordiger die hier aanwezig is, zijn uiterst belangrijk voor İzmir. Izmir wordt altijd uitgedrukt als het kasteel van iets, maar misschien wel het belangrijkste, Izmir is het kasteel van de democratie. İzmir is een stad die wordt bewoond door mensen die erin slagen om met een gemeenschappelijke geest te handelen en met verdraagzaamheid naar elkaar te luisteren. Over de hele wereld heerst een politiek klimaat waarin de gemeenschappelijke geest op de achtergrond wordt gelaten. Het is van groot belang om hier het gezond verstand naar voren te brengen. Dit is een plek waar verschillende stemmen worden gehoord waar ze praten over wat er moet gebeuren voor İzmir, de politiek buiten beschouwing latend. Een platform waar alle verschillen als rijkdom naar voren kunnen komen. Daarom is het zo belangrijk. Het feit dat we dit in İzmir bereiken, staat boven alles. De gemene deler zal altijd İzmir zijn. We zullen altijd zoeken naar het antwoord op de vraag wat we voor İzmir kunnen betekenen.”

“Dit platform is democratie die vlees en botten is geworden”

Mehmet Kasalı, voorzitter van IEKKK, zei: “Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat een dergelijk platform alleen in İzmir kan plaatsvinden. Dit platform is het vlees en het bot van de democratie. Ik wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit platform.”

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen