8e en 9e Vriendelijkheidstrein vertrekt richting Pakistan op het station van Ankara

en vriendelijkheidstrein vertrokken vanaf het station van Ankara richting Pakistan
8e en 9e Vriendelijkheidstrein vertrekt richting Pakistan op het station van Ankara

Onder coördinatie van het Disaster and Emergency Management Presidium (AFAD), met medewerking van TCDD Transportation en niet-gouvernementele organisaties, afscheid op Ankara Station voor de 8e en 9e 'Goodness Trains' die hulpgoederen naar Pakistan zullen brengen, dat in moeilijkheden verkeert. met de overstromingsramp veroorzaakt door de moessonregens werd een ceremonie gehouden. TCDD Taşımacılık A.Ş. Plaatsvervangend algemeen directeur Çetin Altun, Ambassadeur van Pakistan Muhammed Sirus Seccad Gazi, plaatsvervangend directeur-generaal rampenbestrijding Önder Bozkurt van AFAD woonden de ceremonie bij.

TCDD Transportation Deputy General Manager Çetin Altun wees erop dat tot nu toe 7 duizend 3 ton hulpgoederen is vervoerd met 690 "Goodness Trains" en zei: "Onze treinen, waarvan we iets later afscheid zullen nemen, zullen in totaal afstand van 3 duizend 991 kilometer naar het station van Zahedan in Iran. Alle spoorwegmannen op het traject van de trein werken er hard aan om ervoor te zorgen dat onze treinen en het hulpmateriaal daarin zo snel mogelijk de behoeftigen bereiken.”

Önder Bozkurt, plaatsvervangend algemeen directeur van AFAD Disaster Response, verklaarde dat 'Goodness Trains' uit 4 provincies vertrekken naar Pakistanen en zei: “We hopen dat fundamentele humanitaire hulpmaterialen zoals hulppakketten, hygiëneboxen, tenten en dekens per trein gaan; Het helpt slachtoffers van overstromingen, overlevenden en Pakistanen die zijn getroffen door de overstromingen in de regio. Het biedt hen voordelen en gemakken op het moment dat ze in hun basisbehoeften voorzien.

De Pakistaanse ambassadeur Muhammed Sirus Seccad Gazi bedankte het Turkse volk voor hun hulp en zei: “Deze treinen vervoeren ongeveer 350 ton voedselhulp. Het zal een grote bijdrage leveren aan het voedselprobleem in Pakistan", zei hij.

Na de toespraken werd gebeden voor degenen die het leven lieten in Pakistan en de treinen met een gewicht van 1040 ton en met 57 duizend 266 dozen voedsel en hygiënemateriaal werden weggestuurd. De treinen zullen in 3 dagen een totale afstand van 991 duizend 8 kilometer afleggen tot aan het station van Zahedan in Iran.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen