41e product in het HAVELAN-distributiesysteem voor scheepsgegevens

Het e product in het HAVELAN Ship Data Distribution System
41e product in het HAVELAN-distributiesysteem voor scheepsgegevens

Het 41e systeem werd geproduceerd voor gebruik op 2 MİLGEM-klasse Corvettes voor de Pakistaanse marine en het systeem werd geaccepteerd.

In de 14 jaar sinds de eerste levering van het systeem zijn DBDS voor 10 onderzeeërs en GVDS voor 31 oppervlakteschepen geproduceerd en succesvol in gebruik genomen in binnen- en buitenland.

Het systeem, dat wordt gebruikt als GVDS op oppervlakteschepen en DBDS op onderzeeërs, heeft in totaal 5 GVDS, 16 voor MİLGEM, 2 voor New Type Patrol Boat, 29 voor LST, elk één voor TCG Anadolu, DIMDEG, TVEG, Burak, Barbaros en Kılıç DBDS, in totaal 6 systemen, werd geproduceerd voor in totaal 1 onderzeeërs, 7 voor klasse onderzeeërs en 36 voor de Preveza onderzeeër.

In totaal zijn er 2 in het buitenland geproduceerd, 3 GVDS voor Pakistaanse MİLGEM Corvette en 5 DBDS voor Pakistaanse AGOSTA-onderzeeërs.

GVDS en DBDS, die worden beschouwd als het hart van het platform waarin het zich bevindt, hebben directe verbindingen met veel systemen op het platform, deze systemen krijgen de gegevens die ze nodig hebben van GVDS en DBDS.

Systeem; Het is ontworpen, ontwikkeld, geproduceerd en toegepast op schepen met de snelheid en prestaties om de data-infrastructuur voor te bereiden die nodig is om het schip 12 punten te laten raken, zelfs in een ruwe zee bij slechte weersomstandigheden.

HAVELSAN, dat de nodige infrastructuur levert voor tactische sensoren zoals radars en wapensystemen zoals kanonnen om zelfs in de slechtste omstandigheden in de scheepsomgeving met de hoogste prestaties te werken; De GVDS/DBDS-productfamilie produceert de meeste van haar elektronische kaartbehoeften, alle software en mechanische behoeften, met haar eigen unieke technische oplossingen. De geproduceerde systemen blijven 7/24 dienst doen zonder dat er een grote storing optreedt, ondanks het zeer hoge aantal platforms waarop het tot nu toe heeft gewerkt, met een zeer hoog slagingspercentage. Naast deze 41 systemen die tot nu toe zijn afgeleverd, staan ​​er de komende periode bijna 20 schepen en onderzeeërs in de rij voor levering in het kader van binnenlandse en internationale werken.

De HAVELSAN GVDS/DBDS-productfamilie, die een lokaliteitsgraad van 75 procent heeft bereikt door de lokaliteitsgraad te overschrijden die is gespecificeerd in het contract dat is ondertekend met het voorzitterschap van de defensie-industrie, stelt het platform waarop het is geïnstalleerd in staat om zelfs in de zwaarste zee met de hoogste prestaties te werken conditie.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen