Laatste situatie in de bosbrand van Marmaris, die zijn tweede dag ingaat!

Laatste situatie in Marmaris Fire, die zijn derde dag ingaat
Laatste situatie in Marmaris Fire, gaat zijn 2e dag in!

De bosbrand, die uitbrak in het Marmaris-district van Muğla, vorderde op één punt op de 2e dag. Vliegtuigen begonnen de bluspogingen te ondersteunen met het eerste licht van de ochtend naar het vuur, dat de hele nacht vanaf het land werd ingegrepen. De gouverneur van Muğla, Orhan Tavlı, zei: “Al onze teams hebben hard gevochten om de bosbrand in Marmaris onder controle te krijgen.

Gisteren rond 12.30 uur ontstond er een brand in het bos omringd door rode pijnbomen in de wijk Yalancıboğaz in de wijk Muğla in Marmaris. Na de melding werd de brand door de lucht bestreden met 13 helikopters, 8 vliegtuigen van het regionale directoraat voor bosbouw van Muğla en over land met 20 sprinklers en 200 bosarbeiders. De vlammen verspreidden zich snel naarmate de wind in kracht toenam.

Tijdens de nacht werden de vlammen vanaf het land ingegrepen. Bij het eerste licht van de ochtend begon de luchtinterventie. De intensieve tussenkomst van de teams blijft het vuur beheersen dat aanhoudt op de bergkam van Balan Mountain.

De gouverneur van Muğla, Orhan Tavl, zei in zijn laatste verklaring om 07.30 uur vandaag: “Al onze teams hebben hard gevochten om de bosbrand in Marmaris onder controle te krijgen. De helden van het bos vochten dag en nacht om het groene thuisland te beschermen tot de laatste vlam was gedoofd. De brand is onder controle", zegt hij.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen