180 nieuwe motorfietsen voor Dolphin Cops in Istanbul

Nieuwe motorfiets voor Dolphin Cops in Istanbul
180 nieuwe motorfietsen voor Dolphin Cops in Istanbul

180 nieuwe motorfietsen, geleverd door het Ministerie van Binnenlandse Zaken voor het gebruik van Dolphin Police, werden afgeleverd tijdens een ceremonie die werd gehouden op het politiebureau van Istanbul.

Vice-minister İsmail Çataklı zei in zijn toespraak: "Sinds 2017 hebben we elk jaar gemiddeld 200 motorfietsen ter beschikking gesteld van alleen onze eenheden voor openbare orde."

De leveringsceremonie van 180 nieuwe motorfietsen voor gebruik door de politie van Yunus vond plaats op de Vatan-campus van de provinciale politie van Istanbul. Vice-minister İsmail Çataklı, gouverneur Ali Yerlikaya van Istanbul, hoofd van de provinciale politie van Istanbul Zafer Aktaş, filiaalmanagers en vele politieagenten woonden de ceremonie bij. Tijdens de leveringsceremonie, die begon met het zingen van het volkslied en een moment van stilte, hielden gouverneur Ali Yerlikaya van Istanbul en vice-minister İsmail Çataklı een toespraak.

Vice-minister İsmail Çataklı begon zijn toespraak over de verraderlijke aanval in Mersin en zei: “Ik wens genade van Allah de Almachtige aan onze broeders en al onze martelaren die de marteldood stierven in de verraderlijke aanval die gisteravond plaatsvond. Ik wens onze gewonden een spoedig herstel. Zoals u weet, zou onze geachte minister Süleyman Soylu aanwezig zijn. Zodra ze van het incident gisteravond hoorden, gingen ze met onze algemeen directeur van politie naar Mersin. Daarom zijn ze niet bij ons."

“We stellen jaarlijks gemiddeld 200 motorfietsen ter beschikking van enkel onze eenheden van openbare orde”

Zeggen dat er vandaag 180 motorfietsen in gebruik zijn genomen, zei onze vice-minister, dhr. Çataklı zei: “Istanbul treedt in dienst van de veiligheid en orde van onze mensen. Sinds 2017 stellen we jaarlijks gemiddeld 200 motorfietsen ter beschikking van enkel onze eenheden van openbare orde. In 2016 hadden we 159 motorfietsen in onze openbare orde-eenheden. We hebben momenteel 932 motorfietsen. Natuurlijk zijn er in dit verslag ook degenen die in het verleden niet konden werken en degenen die zijn vernieuwd. Met andere woorden, we vergroten én vernieuwen onze motorvloot. In 2017 waren onze motordolfijnteams actief in 61 steden. We hebben dit aantal nu verhoogd naar 2022 per 76. Onze vrienden verlenen deze dienst nog steeds met 4 416 personeelsleden en 912 XNUMX motorfietsen. Analyseer deze aantallen, deze grootheden, ook vanuit kostenoogpunt. Alstublieft, iedereen, visualiseer de inspanning van het personeel dat hier werkt, de brandstof die hier wordt uitgegeven en andere uitgaven. Hebben we tekortkomingen? Natuurlijk is er. Maar iedereen zou moeten waarderen dat er een grote inspanning is geleverd, een grote inspanning. Het is onaanvaardbaar dat iemand ondanks dit alles voortdurend probeert onenigheid te veroorzaken in deze organisatie, terwijl hij martelaren geeft wanneer dat gepast is, en voortdurend probeert onze vrienden te demoraliseren", zei hij.

"We hebben de strategie om het probleem bij de bron te elimineren uitgebreid naar andere veiligheidsgebieden"

Onze staatssecretaris, dhr. Çataklı vervolgde zijn toespraak: “Vooral na 15 juli hebben we onder leiding van onze president de strategie uitgebreid om het probleem dat we zojuist hebben doorgemaakt in de strijd tegen het terrorisme bij de bron te elimineren, ook naar andere veiligheidsgebieden. We proberen de migratie bij de bron op te drogen. We voeren zelfs operaties uit in internationale wateren om drugs te vangen voordat ze naar het land komen. Aan de andere kant hebben we veel maatregelen genomen op het gebied van veiligheid in onze steden. We hebben 30 duizend bewakers ingezet en ik wil zeggen dat we resultaten hebben bereikt in de vorm van een hervorming. We hebben de toegankelijkheid en de capaciteit voor het opsporen van criminaliteit van onze wetshandhavingseenheden vergroot met de motoraankopen die ik noemde, drones van helikopters en systemen zoals KGYS en 'Gamer'.

“We zien een daling van 55,5 procent in diefstaldelicten in Istanbul”

Over de gegevens van ons ministerie gesproken, dhr. Çataklı zei: "Onze efficiëntie en productiviteit in het veld is toegenomen met veel integratiestappen tussen onze politie en gendarmerie, van vingerafdrukken tot andere gegevens. We kregen positieve resultaten van elke stap die we namen. Ons ministerie van Binnenlandse Zaken heeft een datacenter. Ik wil graag de cijfers uitdrukken die ik daar vandaan heb. Istanbul herbergt 18,7 procent van de Turkse bevolking. Wel vindt 14 procent van de openbare orde-incidenten plaats in deze provincie. Minder in vergelijking met de bevolking. Alle diefstaldelicten zijn tussen 2017-2021 in Turkije met 31,5 procent afgenomen. Als we naar Istanbul kijken, zien we een daling van 55,5%", zei hij.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen