10e International Steel Bridges Symposium gestart in Istanbul

Internationaal symposium over stalen bruggen gestart in Istanbul
10e International Steel Bridges Symposium gestart in Istanbul

Georganiseerd door de Turkish Structural Steel Association (TUCSA), begon het 10e International Steel Bridges Symposium op woensdag 21 september in Istanbul met de deelname van General Manager van Highways Abdulkadir Uraloğlu, Deputy General Manager Selahattin Bayramçavuş, managers en vertegenwoordigers van de lokale en buitenlandse sector die zijn experts in hun vakgebied.

“We bouwen werken die de mensheid dienen en het wegcomfort verhogen”

Uraloğlu vestigde de aandacht op het belang van het symposium; “Terwijl er werken worden gebouwd die de mensheid dienen en het wegcomfort verhogen; waarmee we onze werken kunnen laten zien en kazanOok hechten we veel belang aan organisaties die het rechtmatige prestige uitstralen dat wij genieten.” gezegd.

Onze General Manager verklaarde dat hij geloofde dat het tweedaagse evenement met het thema "vijf stalen hangbruggen die Europa met Azië verbinden" ook een spiegel zal zijn van 15 jaar ontwikkeling vanaf de Martelarenbrug van 50 juli, de eerste stalen hangbrug van Turkije.

De bouw van de Fatih Sultan Mehmet-brug na de Martelarenbrug van 15 juli, de verdeelde wegenwerken die in 2003 zijn gestart in het kader van het noodactieplan en de snelwegen die zijn uitgevoerd met de Build-Operate-Transfer-methode in de jaren 2010 versnelde de bouw van bruggen in ons land. kazanOnze General Manager, die onderstreepte dat er belangrijke ontwikkelingen zijn die doorgaan, zei dat veel stalen bruggen op verschillende manieren zijn gerealiseerd.

"1915 Çanakkale-brug, 's werelds grootste hangbrug met gemiddelde overspanning"

Pas in de afgelopen jaren zijn grote werken zoals de Yavuz Sultan Selim-brug, de Osmangazi-brug, de Çanakkale-brug uit 1915, de Nissibi-brug, de Ağın-brug, de Kömürhan-brug en de Tohma-brug naar ons land gebracht. kazanGeneral Manager Uraloğlu, die verklaarde dat hij was “De Çanakkale-brug uit 1915, die we in maart van dit jaar in gebruik hebben genomen, is 's werelds grootste hangbrug met een gemiddelde overspanning van 2.023 meter en werd ook de eerste brug die de middelste overspanning van 2 meter overschreed. De brug met een totale oversteeklengte van 4.608 m met zijoverspanningen en naderingsviaducten; Het is de brug van symbolen waar kennis, ervaring, ervaring en esthetiek samenkomen. In 1915 werd de Çanakkale-brug, rekening houdend met de hoge windsnelheden van de regio, gebruikt met een 9 m breed orthotropisch dubbel kokervormig stalen dek met een middelste schuilplaats van 45 m.” gebruikte de zinnen.

Uraloğlu verklaarde dat ze ernaar streven de lengte van de brug in het wegennet te vergroten tot 2023 km in 771, en zei dat ze het noordelijke deel van de stad ononderbroken verbonden met de universiteiten, het stadsziekenhuis, het stadion en de Adana-Mersin-snelweg met de 1.669 m lange Adana Martyrs Bridge van 15 juli, Bitlis Stream Viaduct, kondigde aan dat ze doorgaan met de bouw van het centrale viaduct van Yusufeli en vele andere brugprojecten.

Uraloğlu onderstreepte dat ze ook doorgaan met hun onderhoudswerkzaamheden aan de kunststructuren en zei dat ze ervoor zorgen dat de bruggen gedurende hun hele levensduur comfortabel en veilig vervoer bieden, en in dit kader zijn 1.343 bruggen gerepareerd en zijn 414 historische bruggen gerestaureerd in de laatste twintig jaar.

De algemeen directeur benadrukte dat ze, terwijl ze de wegstandaard als land verhoogden, de mogelijkheid hadden om de meest geavanceerde brugtechnologieën en constructietechnieken toe te passen, en zei dat ze bij elk uitgevoerd project ook een belangrijke plaats innemen op het gebied van kennis. kazandat ze bieden; Ons land, dat 50 jaar geleden begon met de bouw van stalen hangbruggen door technologie te importeren, bouwt nu projecten die bijna volledig uit huishoudkunde bestaan; Hij verklaarde ook dat de bedrijven in de sector zijn uitgerust om de bouw van vele projecten in verschillende continenten en landen van de wereld uit te voeren.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen